Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.921
- 13.880
- 1.498
Neymarı istiyoruz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygun fiyatlı futbolcu forması bizde 200 bin net alıcısı var başarılı olunan ya da bu tarz yıldızların olduğu dönemlerde 350-400 bine çıkıyor forma satışı yan ürünlerle 400-550bin arası satış çok olası. Feyenord'a yıllık 10 milyon veren marka bize de verir bence 5 yıllık 50 milyon Euro 500 bin satışı geçerse ek bonus gibi bir sözleşme gayet olası o zaman.Feyenoord bizim yarımız kadar forma satamıyordur bence.
Takimin seviyesine göre 10-15% elde kaliyor diye okumustum bir kac kere.
%30-40 +7.5 hiç bir yer vermez. 10+ %15 uygundur bir de 500 bin , 750 bin, 1 milyon gibi satış rakamlarına ulaşılması durumunda ekstra bonuslar koyarsak bizim için çok iyi bir anlaşma olur.Bize 5 ya da 10 gibi bir şey olması lazım ama net bilmiyorum.
Nike formalarını genel olarak beğeniyorum.
Adidas daha kötü ama en kötü ona geçmeliyiz bence orada elit vs varsa.
Castore vs olacaksa %30-40 pay senelik 7.5 versinler
Uygun fiyatlı futbolcu forması bizde 200 bin net alıcısı var başarılı olunan ya da bu tarz yıldızların olduğu dönemlerde 350-400 bine çıkıyor forma satışı yan ürünlerle 400-550bin arası satış çok olası. Feyenord'a yıllık 10 milyon veren marka bize de verir bence 5 yıllık 50 milyon Euro 500 bin satışı geçerse ek bonus gibi bir sözleşme gayet olası o zaman.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener başını alır, zajc ile imzalıyorlar ndombele nerede oynayacak, zajc 11 oynama garantisiyle imzalamıştırAlamazsak üzülmem ama Fener'e de gitmesini istemem. Prime haline yaklaşırsa dengeleri değiştirebilecek bir adam bu.