Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul bundan 3-4 yıl önce dünyanın en iyi 8-10 orta sahasıdnan biri olarak gösteriliyodu sonra anlamsız bir biçimde kiralık chelsea falan yaptı ondan sonra takip etmedim.

Orta saha için Tielemans dışında tereddütsüz istediğim bir oyuncu olmadı şu ana kadar açıkçası, Fred desek yaşı 30 ve Manchester'ın yüksek bir bonservis istediği söyleniyor. Ndombele çok büyük potansiyel olsa da soru işaretleri var ve onun da maliyeti yüksek. Niguez keza Ndombele'ye benzer durumda, Paredes'i zaten en başından beri istemiyorum Oliveira'dan daha temposuz nerdeyse. Tielemans'ı kaçırmak baya kötü oldu hemde bonservissizdi.

Son düzenleme:
Demirbay-Torreira-Ndombele

Fred-Torreira-Ndombele

Saul-Torreira-Fred

Saul-Torreira-Ndombele

Kafam karisti lan

Saul gecen sene 1000 dakika almış, 28 yaşındaki bir topçu için kabul edilecek bir süre değil, mutlaka çok ciddi sorunları vardır, 28 yaşında fiziksel olarak bitecek değil ya

Gerilerde belirtmistim, N'dombele'de ayni surelerde, 1260 dk yas 26 ustune... Eskiden iki oyuncu da cok iyiydi buyuk oynuyorlardi.

Herifler geçen sene aldıkları 15 yabancının tamamını yolluyorlar ve ne hikmetse en copunden bile para kazanıyorlar ,çevirdikleri dalavereler elbet ortaya çıkar birgun

Ustte yazdim N'dombele'de ayni surelerde, 1260 yas 26 ustune... Eskiden iki oyuncu da cok iyiydi buyuk oynuyorlardi.

Napoli çok oturmuş bir takımdı bozmak istemediler ama Atletico nasıldı ? Napoli kadar olduklarını sanmıyorum, ndombele biraz şanssız kaldi

Saul 28 yaşındaymış daha fiziksel olarak düşüşe geçmemiştir diye ümid ediyorum.Kalitesi zaten tartışılmaz Matanın referansıyla oluru var gibi duruyor

Saul komple orta saha , müthiş bir adam her özelliği iyi ama ben bu adamı en son 2 sene önce izledim o yüzden hiç bilmiyorum son durumunu ve ayrıca İspanyol oyunculara her zaman karşıyım burada olmuyor yani Riera ve Fabri hariçi tutmuyor.Doğru adamlar geldi mi dersek de orası da tartışılabilir ama mesela Negredo'nun her türlü iş yapmasını beklerdim burda

Bir zamanlar Saul

saul-goal-atletico.gif

Napoli çok oturmuş bir takımdı bozmak istemediler ama Atletico nasıldı ? Napoli kadar olduklarını sanmıyorum, ndombele biraz şanssız kaldi

Sadece gecen sezon degil bir onceki sezonda benzer yaklasik 2000dk sure almis EPL + Ligue 1'de. Napoli'lik degil gibi durum sadece. A.Madrid'de ortam cok rekabetci bizdekine benzer diyebilirim ama ortasaha icin ayni sey yok tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt