Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saulde ndombelede ve fredde hangisi olursa olsun hangi kefeye konulursa konulsun Türkiyede diğer kefeye kimi koyarsanız koyun saulun veya ndombelenin veya fredin kefesi ağır basar.Burun kıvırılcak adamlar değil işki bize avrupada hangisi daha fazla katkı verir.Bunuda gerek Okan Hoca gerekse ERdem Başkan bizden çok daha fazla düşünüyordur.Güvenim bundan

Ekambi kim Allah aşkına büyütmeyin fazla Fransa'nın yarisi onun gibi skor yapan zenci kanatlardan oluşuyor ,güzel bir bonservis girmiştir umarim

Niketan yillik 7.5 gelmez artik. O rakamlar euro/tl 3 lira iken yapıldı. 5 alabilersek cok iyi deriz. Ins daha cok olabilir tabi

Nikedan en az 10 milyon Euro almamiz lazim, ya da baska firmadan. Dunyanin en bilinen 10 kulubunden biriyiz, top 5 senelik 20-30 aliyor.

Açıkçası saul da ndombele de risk, oraya tartışma yaratmayacak bir adam almak lazım, bu adamların ne vereceği belli degil
transferde hersey risk yaw. risksiz transfer yoktur desek yeridir. bişe olur piskolojisi bozulur. karısı kızı trip atar. bunlar sana performans düşüklüğü olarak geri döner.

Kim olabilir ki tartışma yaratmayacak topçu ? Ne vereceği net olan adama da madden ulaşmak çok zor. Benim aklıma makul bir isim gelmiyor mesela.
ya riske girip düşüşte olan birini alıcaz ya da formda ama daha düşük kalite birini alıcaz.

hem tartışma yaratmayacak hem formdan düşmemiş zaten 50 milyon euro

Kim olabilir ki tartışma yaratmayacak topçu ? Ne vereceği net olan adama da madden ulaşmak çok zor. Benim aklıma makul bir isim gelmiyor mesela.

FRED mesela, adam senelerdir öyle böyle oynuyor, transfer işi biraz da şans ama ndombele de saul da gelip kötü oynarsa neden kötü diye çok şaşırmam açıkçası

İsmi geçenler arasında salt kalite olarak sıralayacak olursak sıralama bence;
Saul>Ndombele>Paredes>Gravenberch>Fred
ama aralarında en net katkı alacağımız adam da Fred çünkü istikrarlı bi adam ne vereceği aşağı yukarı belli.Saul-Ndombele-Paredes kariyerleri düşüşte Gravenberch çok potansiyelli bi adam ama potansiyeline ulaşabilecek mi orası muamma.Bakalım yönetim kimi tercih edecek

Atletico madridden kesin bi oyuncu alacaklar bu çıkan haberler normal değil yani bağlantı yakalamışlar sanırım muhtemel Arda Turan

FRED mesela, adam senelerdir öyle böyle oynuyor, transfer işi biraz da şans ama ndombele de saul da gelip kötü oynarsa neden kötü diye çok şaşırmam açıkçası
Valla Umut, Fred bence tartışılmayacak bir adam kesinlikle değil. Başarısızlığı kronikleşmiş bir United'da oynadı ve asla oraların topçusu değil. Üstüne bir de çok para istiyor United. Ndombele, Saul büyük risk ona katılıyorum ama risksiz adamı da biz alamayız, defosu olmalı maalesef.

transferde hersey risk yaw. risksiz transfer yoktur desek yeridir. bişe olur piskolojisi bozulur. karısı kızı trip atar. bunlar sana performans düşüklüğü olarak geri döner.
icardi riskin allahıydı mesela tuttu

risksize gitseydik max 7/10 adam alabilirdik o da şansımız yaver gitseydi

Bize bu ara gelen birçok oyuncuyu genç yaşta gördüğümde bizde ne zaman böyle bir futbolcu izleyeceğiz acaba demiştim.(ör:zaha, zaniolo, icardi,toreira,angelino) bu profile bakınca lyon döneminde ndombele için aynı şeyileri söyledim sanırım o gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt