Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dibala istemem ben ayrıca 10 noya gerek de yok yav. illa hücuma birini almak istiyorlarsa genco wonderkid fw falan kovalasınlar. fred + raşitsa + yedek stoperle transferi kapataım

Zaniolo satılmadan olmaz o iş.

---------Torreira---------------Fred--------------

----Zaha------------Dybala------------Kerem----

----------------------Icardi------------------------

bu şekilde olur maksimum.

Haber sahibi ise yalan haber makinesi Barış Yurduseven bu arada.
Zaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibi

Zaniolo benim hiçbir 11'imde yok zaten. Oynamasına ihtimal vermiyorum

Zaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibi

Zaniolo benim hiçbir 11'imde yok zaten. Oynamasına ihtimal vermiyorum

Oynatmayacağımız adama 15 Milyon Euro yatırım yapıp 2.750.000 senelik veremeyeceğimizden satılır o bence.

10 numara ondan aranıyor bu açıdan mantıklı.

Zaha kariyerine sağda başlamış aslında, Kerem'in de sağda düşüyor ama iknası daha kolay olduğu için muhtemelen oraya kayacak.

Yiğitin karşılaştırma yaptığı takıma nzonzi yerine torreira, babel yerine zaha, falcao yerine de icardinin şu gün olan hallerini koy oradan bir uefa yarı finali var.
Luyindama-marcao defans hattı kemik gibiydi önlerindeki adam zaten oynamayıp gitti. Lemina sakatlandı seri de o kadar yükü kaldıramayıp sakatlandı.
Feghouli bildiğimiz ahlaksız sakat herifin teki.
Falcao da ondan 5 kat daha ahlaksız herif.
O kadroda bir babel bir tek iş yapmaya çabalayangillerden ama onun da kapasitesi bir yere kadardı.

Yani şu dönemle kıyaslama yapılamayacak kadar saçma bir kadro. Orta saha zaten komple kiralıktı.
Mariano ömrünün sonuna gelen oyuncuydu.

Dybala-İcardi
Zaha
Demirbay Fred
Torreira
Angelino Abdülkerim Nelsson Boey
Gunay

transferi kapatması lazım artık kulübün, kur uçmuş, Oliveira-midtsjö gibi harika iki oyuncun var zaten merkezde niye fred peşinde falan koşuyoruz, ne gerek var zaten paramız yok,

Sivasspor’dan rica edelim Hakan Arslan’ı versinler, Başağa 1-2 oyuncu kiralayıp Mahmut’u da çekebilirdik ama malesef fred, saul tarzı maliyetli isimler peşinde koşuyoruz. yönetimi uyarması lazım birilerinin

transferi kapatması lazım artık kulübün, kur uçmuş, Oliveira-midtsjö gibi harika iki oyuncun var zaten merkezde niye fred peşinde falan koşuyoruz, ne gerek var zaten paramız yok,

Sivasspor’dan rica edelim Hakan Arslan’ı versinler, Başağa 1-2 oyuncu kiralayıp Mahmut’u da çekebilirdik ama malesef fred, saul tarzı maliyetli isimler peşinde koşuyoruz. yönetimi uyarması lazım birilerinin
şaka mı rtaş

1690892283857.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt