Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
dibala istemem ben ayrıca 10 noya gerek de yok yav. illa hücuma birini almak istiyorlarsa genco wonderkid fw falan kovalasınlar. fred + raşitsa + yedek stoperle transferi kapataım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibiZaniolo satılmadan olmaz o iş.
---------Torreira---------------Fred--------------
----Zaha------------Dybala------------Kerem----
----------------------Icardi------------------------
bu şekilde olur maksimum.
Haber sahibi ise yalan haber makinesi Barış Yurduseven bu arada.
uzun süredir sağ kanat oynamıyor zahaZaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibi
Renkdas sen benim halı saha maçlarımı izle uçurtma gibiyimBu herif 2.ligde bile oynayamaz. Bizim macta bunun yerine @Barış Savaş oynasa hat trick yapmıştı.
Renkdas sen benim halı saha maçlarımı izle uçurtma gibiyim
Zaha'nın sağda verim düşüyor demişlerdi. Ayrıca Barış Yurduseven duyumu için demedim. Diğer haberlere bakınca da 10 no arıyoruz gibi
Zaniolo benim hiçbir 11'imde yok zaten. Oynamasına ihtimal vermiyorum
Futbolcu olsan ilk hangi hatuna yürürdün.Renkdas sen benim halı saha maçlarımı izle uçurtma gibiyim
şaka mı rtaştransferi kapatması lazım artık kulübün, kur uçmuş, Oliveira-midtsjö gibi harika iki oyuncun var zaten merkezde niye fred peşinde falan koşuyoruz, ne gerek var zaten paramız yok,
Sivasspor’dan rica edelim Hakan Arslan’ı versinler, Başağa 1-2 oyuncu kiralayıp Mahmut’u da çekebilirdik ama malesef fred, saul tarzı maliyetli isimler peşinde koşuyoruz. yönetimi uyarması lazım birilerinin
transferi kapatması lazım artık kulübün, kur uçmuş, Oliveira-midtsjö gibi harika iki oyuncun var zaten merkezde niye fred peşinde falan koşuyoruz, ne gerek var zaten paramız yok,
Sivasspor’dan rica edelim Hakan Arslan’ı versinler, Başağa 1-2 oyuncu kiralayıp Mahmut’u da çekebilirdik ama malesef fred, saul tarzı maliyetli isimler peşinde koşuyoruz. yönetimi uyarması lazım birilerinin