- 18 Mayıs 2011
- 22.219
- 12.068
- 1.873
İnşallah... Tüm temennim o yönde... Biz inanalım destek verelim kendisine. O sahaya çıkınca en kötü tribün şevkiyle bile oynarlar...Leverkusen sistemine ayak uyduramamış, belki burada eski günlerne döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah... Tüm temennim o yönde... Biz inanalım destek verelim kendisine. O sahaya çıkınca en kötü tribün şevkiyle bile oynarlar...Leverkusen sistemine ayak uyduramamış, belki burada eski günlerne döner
çok benzer düşünüyoruz renkdaşKadromuz şu şekilde olsa nasıl olur? Yaş ortalaması 27,12 yapıyor.
Kale
Muslera (37)
Günay (32)
Defans
Sacha Boey (23)
Leo Dubois (29)
Davinson Sanches (27)
Kaan Ayhan (29)
Abdulkerim Bardakçı (29)
Emin Bayram (20)
Angelino (26)
Kazımcan (20)
Ortasaha
Torreira (27)
Berkan (25)
Oliveira (31)
Ndombele (27)
Kerem Demirbay (30)
Kamada (27)
Sağ Kanat
Zaniolo (24)
Rashica (27)
Yunus (23)
Sol Kanat
Zaha (31)
Kerem (25)
Barış (23)
Forvet
İcardi (30)
Bakambu (32)
Halil (24)
Bu demirbay da iyi frikikçi takımda 893219321 tane frikikçi oldu Olveiranın barajın ortasına abanmasını izlemeyiz artık umarım.
kerem aktğürk bile sergiodan iyi frikikçiYok her topa vuracak paşa, daha kaleyi bulduğunu görmedim
Hayır öyle değil ben geçen gün merak edip 2 maçını izledim geçen yildan İsviçreli hoca varmış ligin ilk yarısı ozaman performansı iyimis sonra xabi alonso gelince oyun formatını değiştirince rotasyona düşmüşkerem hoffenheimde çok iyiymiş, tabi daha çabukmuş o zamanlar fiziksel olarak diriymiş. şimdi yaş itibariyle çok fazla düşmeler olduğunu sanmıyorum, leverkusen de etkisiz olma sebebi takımın oyun tarzından da olabilir.
"yasaklı kaynak" bile demeyin ismini vermek istemeyen bir yönetici mıhlıyor diyeyim. 1 haftadan aşağısı kurtarmıyormus.Sorma ya daha adını anmam pu pu pu tovbe tövbe
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi