Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleyi yerli yapma fantezisini anlayamıyorum taraftarımızdaki. Muslera nın laziodan geldiği günden beri kaleyi yerli yapalım düşüncesi bitmedi. Musleranın prime zamanında bile onur kıvrak isteyen mi dersin sürüyle. Aynı mantıkla boey yerine kaanı oynatalım ya da toreira yerine berkanı oynatalım. Hiçbir farkı yok.
Kale en dandik mevki olarak görülüyor da ondan. Kova da koysan kaleye farketmez taraftar için. Fener geçen sene yaptığı mallığı düzeltmeye çalışırken yabancı kaleci hamlesiyle biz o hataya düşme peşindeyiz. Sağlık olsun bakalım. 6. Haftada anlarız Muslera nın kıymetini... Geçen sezon da sakatlandığında anlamıştık... Ecel terleri döküyorduk Okan kalede iken. Ayağı kırıldığında da anlamıştık. Ama ayağı kırılana kadar yerli kaleci diye tutturuyorduk...

Ait olduğu 2. lig seviyesinden devam etmesi en hayırlısı kendisi açısından. Başka alıcısı da yok görüldüğü kadarıyla
Better Call Saul Gene Takovic GIF - Better Call Saul Gene Takovic Kim Wexler GIFs

kerem ya da zaha'dan birini sağ kanada atsak
zaniolo'yu 10 noya çeksek

ikisi de en verimli sezonlarında solda oynamış ama
yapboz gibi kadro üretmeye çalıştığımız yerde
1 öneri

olabilir heis
ama genelde soldan aksak ve sağdaki kanat oyuncumuzu bir 2. forvet misali kullansak bana daha ideal gibi geliyor.

Ligte zorluk derecesi yüksek maçlarda 3lu ortasaha torreira demirbay ve x 3lusu olacak bence hocanın kafasındaki kurgu bu gibi

olabilir heis
ama genelde soldan aksak ve sağdaki kanat oyuncumuzu bir 2. forvet misali kullansak bana daha ideal gibi geliyor.
Zaten zaniolo eğer oynayacaksa mümkün olduğunca topla az ve kaleye yakın buluşup rakipleri mıhlamağa odaklanmalı

top taşımak falan pek onluk değil

Günay-Kaan Ayhan-Abdülkerim-Emin-Kazımcan-Berkan-Kerem Demirbay-Yunus-Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper-Halil gayet iyi bir yerli kadrosu oldu.

Geçen sene Kerem Demirbay'dan Leverkusen'de Almanya ligi ve kupası , Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi dahil 36 maç , ortalama 60 dakika ve merkez orta saha olmasına rağmen 5 gol ve 3 asistle 8 gol katkısı.

sergio olivierayı kesemez bizim ki hırs yapar oynarsa başka seviyeye cıkıyor ligin başında gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt