Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Zaha İcardi Kerem Zaniolo hücum hattını taşımak için torreira ve demirbayin göstermesi gereken performans
çok iyi kanka yarım saat önce izledim en güzel karılara atacaktım unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha İcardi Kerem Zaniolo hücum hattını taşımak için torreira ve demirbayin göstermesi gereken performans
Zaniolo'yu
Hepsi zamanı geldiğinde oynayacakşampiyon takımın en önemli oyuncularından muslera ve kerem nerede?
Bu Isabella Icardi'nin öz kızı mı.
Zor kurtarışları basit gösteriyor adam yıllardır. Uçan kaçan yerli kalecileri görünce bizimkilerin ağzı sulanıyor. Halbuki iyi kaleci doğru yer tutar jeneriklik kurtarış yılda 2-3 tane yapar maksimum. Uğurcan bile muslera seviyesinde değil gelse üzülürüm. Seneye bu yabancı sınırı garabeti kalktığında elindeki yerlilerin çoğu çöp olacak zaten.Kale en dandik mevki olarak görülüyor da ondan. Kova da koysan kaleye farketmez taraftar için. Fener geçen sene yaptığı mallığı düzeltmeye çalışırken yabancı kaleci hamlesiyle biz o hataya düşme peşindeyiz. Sağlık olsun bakalım. 6. Haftada anlarız Muslera nın kıymetini... Geçen sezon da sakatlandığında anlamıştık... Ecel terleri döküyorduk Okan kalede iken. Ayağı kırıldığında da anlamıştık. Ama ayağı kırılana kadar yerli kaleci diye tutturuyorduk...
Zaniolo satılırsa o paraya Reyna + Sow daha iyi olur.Zaniolo ile yollar ayrılıp
Fred-Dybala-Rashica yaparsak daha uygun olur
Wanda'nın Maxi'den olan çocuklarıyla da bayağı ilgileniyor benim gördüğüm. Adam hakikaten tam bir aile babası, ismi çıkmış ama.
Olm salın şu hesabı ya gelişme var diye hesap mı olur

sergio olivierayı kesemez bizim ki hırs yapar oynarsa başka seviyeye cıkıyor ligin başında gördük