Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Harry_Potter_character_poster.webp
    Harry_Potter_character_poster.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
Sağda zaniolo solda zaha oynasın. Kerem i forvet arkasına koyun deli dana gibi koşsun dursun. Serbest oynadığında Kerem A. Çok daha olumlu oynuyor. Soldaykennbile forvet arkası sağ kanatta görüyorduk çocuğu...

4-2-3-1 formatına göre değerlendirmemek lazım. Ortaya geçecek isim 9.5/2. forvet rolü oynayacak muhtemelen. Eldeki 3 kanat da uygun bu profile. Zor bir karar. Gelecek 8 numaranın pasör oluşu da bu açıdan önemli. Hem defansif olarak aksamayacak hem de geriden oyun kurabilecek biri olması gerek. Genel olarak dinamik b2b biri istense de doğru profil bu değil bence.

Kale en dandik mevki olarak görülüyor da ondan. Kova da koysan kaleye farketmez taraftar için. Fener geçen sene yaptığı mallığı düzeltmeye çalışırken yabancı kaleci hamlesiyle biz o hataya düşme peşindeyiz. Sağlık olsun bakalım. 6. Haftada anlarız Muslera nın kıymetini... Geçen sezon da sakatlandığında anlamıştık... Ecel terleri döküyorduk Okan kalede iken. Ayağı kırıldığında da anlamıştık. Ama ayağı kırılana kadar yerli kaleci diye tutturuyorduk...
Zor kurtarışları basit gösteriyor adam yıllardır. Uçan kaçan yerli kalecileri görünce bizimkilerin ağzı sulanıyor. Halbuki iyi kaleci doğru yer tutar jeneriklik kurtarış yılda 2-3 tane yapar maksimum. Uğurcan bile muslera seviyesinde değil gelse üzülürüm. Seneye bu yabancı sınırı garabeti kalktığında elindeki yerlilerin çoğu çöp olacak zaten.

Demirbay, Galatasaray'a faydalı olabilir. Demirbay, orta sahada yaratıcı bir oyuncu ve iyi bir pasör. Demirbay, Galatasaray'ın hücum gücünü artırabilir.

Ancak Demirbay'ın sakatlık geçmişi de var. Demirbay, kariyerinde birçok kez sakatlandı. Bu sakatlıklar Demirbay'ın performansını olumsuz etkiledi.

Galatasaray, Demirbay'ı transfer ederse, Demirbay'ın sakatlık geçmişini dikkate almalı. Galatasaray, Demirbay'ı sakatlık olmadan oynatabilirse, Demirbay Galatasaray'a faydalı olabilir.

Bence Demirbay ve Torreira'nın birlikte oynamaları mümkün. Demirbay, orta sahada yaratıcı bir oyuncu ve iyi bir pasör. Torreira ise orta sahada defansif bir oyuncu ve iyi bir top kapıcı. İki oyuncunun farklı özellikleri, Galatasaray'ın orta sahasında denge yaratabilir.

Oliveira ve Demirbay, her ikisi de güçlü ve iyi top kapma becerilerine sahip. İki oyuncu da topu uzun mesafelere ve isabetli bir şekilde paslayabiliyor. İki oyuncu da orta sahada mücadele edebilen ve topu oyuna sokabilen oyuncular.

Ancak Oliveira, Demirbay'a göre daha agresif bir oyuncu. Oliveira, daha fazla ikili mücadeleye girer ve daha fazla top kapar. Oliveira, Demirbay'a göre daha fazla gol atma şansı olan bir oyuncu.

Demirbay, Oliveira'ya göre daha yaratıcı bir oyuncu. Demirbay, daha fazla asist yapan bir oyuncu. Demirbay, Oliveira'ya göre daha uzun mesafelere ve isabetli bir şekilde paslayabiliyor.

sergio olivierayı kesemez bizim ki hırs yapar oynarsa başka seviyeye cıkıyor ligin başında gördük

buna katılıyorum, sergio bir dönem çok iyi maçlar çıkardı. görece zorluk seviyesi daha yüksek maçlarda kafaya koyunca oynuyor. kerem hamlesi bence sergioyu da yukarı çekecektir.

ayrıca gayet profesyonel bir oyuncu, idmandaki tavırlarına, kulübedeki hal hareketlerine ve sosyal medyasına dikkat ediyorum, önce kulübün menfaatlerini düşündüğü belli oluyor. maliyetinden çıkabiliyorsak çıkalım ama takımda kalırsa da öyle sineye çekilecek bir oyuncu değil bence.

Demirbay hakkinda TM’de Leverkusen taraftarlari:

„Lütfen satin, takima hic bi katkisi yok ve sadece huzursuzluk getiriyor, kulüp tarihinin en büyük kötü transferi“

-Ofansif olarak cogu zaman etkisiz
-Standart durumlar (kornerler ve serbest vuruşlar) tam bir felaket (Leverkusen taraftarları için neredeyse bir meme)
-Savunmada bariz hatalar var.

Oynarken çoğu Leverkusen taraftarı için sahadaki en kötü oyuncu. Bazen kötü hatalar yapıyor ve orta sahada bariz top kayıplarıyla şimdiden bize birkaç puana mal oldu. Burada gereksiz yere dayak atmak istemiyorum ama o gittiğinde gerçekten çok mutlu olacağım. Hatta gitmesi için üstüne bir şey bile koyardım.
10 maçın 1'inde, bir şut kaleye çarpıyor, ama hepsi bu.
Roma'ya karşı oynadığı maç muhtemelen geçen sezonun en iyisiydi.

Bu benim fikrim ama Leverkusen forumunda böyle düşünenler var diyebilirim.

(Almanca-Türkce Google cevirme)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt