Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.998
- 10.488
- 2.223
Tokyovideo yazısını görünce tıklamadım renktaş. Maaş yeni yattı dur hele.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tokyovideo yazısını görünce tıklamadım renktaş. Maaş yeni yattı dur hele.
Bence şu kadroda o kadar orta saha ihtiyacı varken sağ kanatta üc tane oynayacak oyuncu varken hala rashica diyen taraftar ceza yemeli.ne abarttiniz arkadaş.Rashica'ya laf edenler ceza yemeli. Basket başlığı harici konulara giremesinler misal bir süre.
Murat UnsGeyik olsun diye raporladim yazmistim. Acaba seni kim raporladi da bani yedin?
Kulüp resmi açıklama yapmadan bunları yazmak doğru degil.6 milyona torrerianin alındığı yerde, kereme kazık dememek bence mümkün değil, hem 30 yaşında, hem kulübü yollamak istiyor, hem 1 sene sözleşmesi kalmış, icardi bile 10 milyondu yav yapmayın
Çikaldauyu biz konyadan alıyo olsak en az 5 m girmişti
İlk transferimiz Rashica olmalıydıBence şu kadroda o kadar orta saha ihtiyacı varken sağ kanatta üc tane oynayacak oyuncu varken hala rashica diyen taraftar ceza yemeli.ne abarttiniz arkadaş.
Ajax 2 stoperini 63 milyona sattı en az 2 stoper almaları lazım. Nelsson'a salça olma ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum hatta şimdiye alırlar diye bekledim.Ajax hem alis hem de satis icin geliyorlar yaziliyor.
Alis Nelson
Satis Berguis zu Bjk ama yalan oldugu buradan belli gibi
Kulüp resmi açıklama yapmadan bunları yazmak doğru degil.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis erden Timurun ve onun gibi düsunen taraftarların vizyonu çok farklı.bence ibiraz daha büyük düşününİlk transferimiz Rashica olmalıydı
Çok para istedi adamlar ki alamadık malesefİlk transferimiz Rashica olmalıydı
Zaten herkes Nelson diyor.Ajax 2 stoperini 63 milyona sattı en az 2 stoper almaları lazım. Nelsson'a salça olma ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum hatta şimdiye alırlar diye bekledim.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben resmi açıklama bekleme tarafındayim. 3.5 milyon euro olsa güzel olur.Genelde yabancı kaynakların yazdığı gibi oluyor rakamlar, kicker da benzer yazmis
Bu saplamak ne demek? Ban mı konu dışı mı atmakKerem’in 6.5 olduğu haberi yalan.
Birazdan bu haberi yayıp üzerinden algı yapan herkese konu içinde saplanacak.