- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
Varan 16 milyona torrerianin alındığı yerde, kereme kazık dememek bence mümkün değil, hem 30 yaşında, hem kulübü yollamak istiyor, hem 1 sene sözleşmesi kalmış, icardi bile 10 milyondu yav yapmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varan 16 milyona torrerianin alındığı yerde, kereme kazık dememek bence mümkün değil, hem 30 yaşında, hem kulübü yollamak istiyor, hem 1 sene sözleşmesi kalmış, icardi bile 10 milyondu yav yapmayın
Zaniolo'da yabancı kaynaklar 30 m'a transferi bitirdiğimizi yazmıştı.Genelde yabancı kaynakların yazdığı gibi oluyor rakamlar, kicker da benzer yazmis
post atsan da raporlasamMurat Uns
Uygulamalı göstereyim.Bu saplamak ne demek? Ban mı konu dışı mı atmak
@Recep YıldırımKerem’in 6.5 olduğu haberi yalan.
Birazdan bu haberi yayıp üzerinden algı yapan herkese konu içinde saplanacak.
Geçen maç sonu Kerem gitmeli falan diyordu sjsjsks
Ben ne alaka? Ciddi olarak bilmediğim için sordum.Uygulamalı göstereyim.
bir şey diyeceğim ama sövmeyin
kerem geldiyse yabancı sınırından ötürü 11'e yerleşecek büyük ihtimalle. eğer pili bitmemişse düzenli oynar.
öte yandan taraftarın büyük bir isim beklentisi de var orta sahaya
ama bu tabloda isimli bir ekstra orta saha oyuncusu bize güç değil sıkıntı katar gibi geliyor. çünkü sürekli sınıra takılacağız.
eğer orta sahaya kerem'den bağımsız birisi alınacaksa profil ve maliyet olarak az oynayınca sesini çıkaramayacak bir oyuncu olması gerekir diye düşünüyorum.
o zaman kesin saplayacağız ellerim kasınmaya basladıGeçen maç sonu Kerem gitmeli falan diyordu sjsjsks
Sadece merak ettim.Evet noldu ki renkdas. 2 kızda onun
Genel olarak takılıyorum ama kastım ban.Ben ne alaka? Ciddi olarak bilmediğim için sordum.
Kerem bildiğin Old Cicaldau tarifesi olmuş
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu bein ne yapmak istiyor
yavsaklar az para verin de getirelim. anasını ağlattınız ligin yyın gelirlerinin.
böyle boş boş video paylasmakla olmuyo bu işler arabiler

yavsaklar az para verin de getirelim. anasını ağlattınız ligin yyın gelirlerinin.