Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis düşüyor yavaş yavaş en son Haluklar 2.5'a bağlar.

6-8 no transferi için zaman kazandık. Bu kadronun zaten CL elemelerini geçmesi gerekir. CL garantilenince son gün fırsatları şöyle olur:

- Felix
- De Paul
- Veratti vb.

Kaynak yasaklı ise kusura bakmayın ama az evvel A Spor'da Kerem'e bonservis bedeli olarak 3,5 milyon Euro kendisine ise 1,5 milyon Euro ödeyeceğimiz söylendi. Bu arada İcardi'nin sponsorlarından biri de Dursun Özbek'miş. Maaşının her yıl 1 milyon Euro'sunu kendisi verecekmiş.

"Bonuszahlungen sind möglich."

Olasi bonuslardan bahsediyorlar.
Bonusların açıklanmaması bilgi kirliliği yaratıyor ama genel olarak maliyete dikkat ediyoruz transferlerde. 26 yaşında Torreira'yı 6 milyona almışken Kerem 6.5 haberi görüyorsak temkinli yaklaşıp KAP beklemekte fayda var.

Bence de ki uygun oyuncu grubuda mevcut. Gecen bir benzetme yapmistim, Demirbay'a Ikay rolu verilebilir idye eger o tarz biri alinmayacaksa yabanci olarak.
Zaniolo ve Zaha %100 performans almak istiyorsak 4-3-3'den başka sistemde oynamayız. Kerem Aktürkoğlu'na çok iş düşecek umarım orta saha sol iç kusursuz oynar. Muhtemelen Kerem D. - Torreira - Kerem A. ligde bu orta sahayı görebiliriz. Kazımcan'da sol iç oynayabiliyor. Bize en uygun formasyon 4-3-3 eldeki kadroda Rashica gelse o da rahatlıkla sağ iç bile oynar.

Gsc nin yorumlarına bakınca demirbay yılın 11 ine girecek gibi duruyor

Ben kazık demem kerem işine ama bana göre olmazsa olmaz da değil. 3 yerli kuralı mecbur etti, salih aşırı düz adam, suat serdar keremin yanında topçu değil

21 yaşında 3 sene önce piyasa değeri 22'leri görmüş sonrasında çakılmış kimdir necidir.

FM balonu olarak kalacak gibi görünüyor. FM'nin bir dönem en potansiyelli genç oyuncularındandı. Devamında da her sene futbolu bıraktı bırakacak denil denile buralara kadar geldi. Futbolu 20 yaşında kafada bitirmiş birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt