Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.744
- 7.365
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliviera'yi da paylasir misin ?
Valla bir şeyler planlanıyor da daha çözemedim ben. Giden adamlar şaşırtabilir.Dybala konusu doğru olabilir Zaniolo 30-35 m euro'ya satılırsa Dybala + Dominguez de yapabiliriz.
Baya iyi as oynar benceiyi mi? fm anlamam
kaç üzerinden değerlendiriliyo bunlar
Kerem bitti diyorlar40 sayfa ilerlemis, duyum var mi
kötü profili. Cicaldau gibi bir şey hatta cicaldau daha iyi olabilir fmdeiyi mi? fm anlamam
kaç üzerinden değerlendiriliyo bunlar
Orta sahaya 1 tane daha yabancı transferi yapacaz ama en büyük kazanç Zaniolo'nun dar alana girmek yerine atletizmini kullanması lazım bunu öğretirsek acayip bir seviyeye çıkabilir.4-3-3 için bir sol iç bulmak gerek sanırım. Baya Suat(Torreira)-Okan(?)-Emre(Kerem) ortasahasını kuracağız öyleyseHagi Zaha, Hakan da Icardi olur. Zaniolo'dan Arif çıkar mı?
Kaynak yasaklı ise kusura bakmayın ama az evvel A Spor'da Kerem'e bonservis bedeli olarak 3,5 milyon Euro kendisine ise 1,5 milyon Euro ödeyeceğimiz söylendi. Bu arada İcardi'nin sponsorlarından biri de Dursun Özbek'miş. Maaşının her yıl 1 milyon Euro'sunu kendisi verecekmiş.

Nelsson 25'e giderse Merih 12.5-15 aralığında bitirebilirsek isterim. Sıkıntı şu biz Merih'i alsak seneye kesin yabancıyı kökten serbest bırakırlar almasak da bu sefer seneye 7+4'e indirirler harbiden zor kararlar olacak.Valla bir şeyler planlanıyor da daha çözemedim ben. Giden adamlar şaşırtabilir.
Bence Nelsson'u da satacağız. Yerine Ozan ya da Merih alınır. Başka türlü bu 3 yabancı kuralı dönmez.
Bizim için en iyi senaryo Nelsonun o civar paraya gidip merihin gelmesi. Yabancı sınırı mevzusu biter o zamanNelsson 25'e giderse Merih 12.5-15 aralığında bitirebilirsek isterim. Sıkıntı şu biz Merih'i alsak seneye kesin yabancıyı kökten serbest bırakırlar almasak da bu sefer seneye 7+4'e indirirler harbiden zor kararlar olacak.