Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dybala konusu doğru olabilir Zaniolo 30-35 m euro'ya satılırsa Dybala + Dominguez de yapabiliriz.
Valla bir şeyler planlanıyor da daha çözemedim ben. Giden adamlar şaşırtabilir.
Bence Nelsson'u da satacağız. Yerine Ozan ya da Merih alınır. Başka türlü bu 3 yabancı kuralı dönmez.

4-3-3 için bir sol iç bulmak gerek sanırım. Baya Suat(Torreira)-Okan(?)-Emre(Kerem) ortasahasını kuracağız öyleyse :) Hagi Zaha, Hakan da Icardi olur. Zaniolo'dan Arif çıkar mı?
Orta sahaya 1 tane daha yabancı transferi yapacaz ama en büyük kazanç Zaniolo'nun dar alana girmek yerine atletizmini kullanması lazım bunu öğretirsek acayip bir seviyeye çıkabilir.

Kaynak yasaklı ise kusura bakmayın ama az evvel A Spor'da Kerem'e bonservis bedeli olarak 3,5 milyon Euro kendisine ise 1,5 milyon Euro ödeyeceğimiz söylendi. Bu arada İcardi'nin sponsorlarından biri de Dursun Özbek'miş. Maaşının her yıl 1 milyon Euro'sunu kendisi verecekmiş.
:asd:

Akıllarda artık tek soru var. Biz hangi sistemle oynayacağız?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Valla bir şeyler planlanıyor da daha çözemedim ben. Giden adamlar şaşırtabilir.
Bence Nelsson'u da satacağız. Yerine Ozan ya da Merih alınır. Başka türlü bu 3 yabancı kuralı dönmez.
Nelsson 25'e giderse Merih 12.5-15 aralığında bitirebilirsek isterim. Sıkıntı şu biz Merih'i alsak seneye kesin yabancıyı kökten serbest bırakırlar almasak da bu sefer seneye 7+4'e indirirler harbiden zor kararlar olacak.

oyun içerisinde muslera out günay in değişikliğini yapar mıyız acaba

öyle sacma bir kadro oldu anlık.

Nelsson 25'e giderse Merih 12.5-15 aralığında bitirebilirsek isterim. Sıkıntı şu biz Merih'i alsak seneye kesin yabancıyı kökten serbest bırakırlar almasak da bu sefer seneye 7+4'e indirirler harbiden zor kararlar olacak.
Bizim için en iyi senaryo Nelsonun o civar paraya gidip merihin gelmesi. Yabancı sınırı mevzusu biter o zaman

Midşö'ye 3.5m€ veren kulüp için Kerem'e verilen para iyi bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt