Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Bakambu çabuk alışmış ortama. Sergio ile de arası iyiydi antrenmanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan yabancı olarak Mertens Oliviera Dubois Mitjo yedek oyuncu olarak külfet duruyor bu oyuncuların yerine çok daha iyi transferler yapılabilir.
Neye göre bir cacık olamayacağına karar verdik hocam. Yanlış anlaşılmasın oyuncuyu bilmiyorum izlemedim ama 20 yaşındaki adam olur olmaz demek için bana göre çok erken. Bazı oyuncular vardır mesela 25'inden sonra açılır. 30'undan sonra olan bile olabilir. Geçen sene Çorumda iyi sezon geçirmiş gelişebilir görmek lazım erken yargı ön yargı iyi değildir.Eren Aydından cacık olmaz maalesef muhtemelen Atalay gibi 2 sene kiralanır sonra serbest kalır.
Zanioloya masaj yapıyordu bir araBakambu çabuk alışmış ortama. Sergio ile de arası iyiydi antrenmanda
Pozitif uyumlu bir adama benziyor
Direkt pozitif karakter. Yakında mertensi parmaklarPozitif uyumlu bir adama benziyor
Direkt pozitif karakter. Yakında mertensi parmaklar
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertensi döver yumuşak bir geçiş yapmamız lazım ilk nelsson ile başlasınzaha'yla da kaynaşmaları lazım, mertens göreve zaha için
Ulan daha dün duyum dileniyodunuz be ne ara bu duruma düştükKardeşim sen konuşunca esiyor zaten
Normalin üfürme
Taraftarla vedalaşmak icinzanionun satılması gibi bi plan olsa nie imza törenine çıksın ki