- 18 Mayıs 2011
- 22.215
- 12.067
- 1.873
İronman a 8 numarayı verin de herke rahatlasın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da sen bul Tolga Hoca.ikisini birden nasıl oynatacaz şimdi
Kim bu
Daha geçen Gravenberch ve kulübü ile anlaşıldı yazmadın mı sen arkadaş t mi geçiyorsun bizle?Aouar ile Lyon döneminde oynayan Ndombele değil ama bu lige yine fazla. Net bir şey yok bende, son ana kadar Gravenberch kovalanacak.
ikisini de satalımMidtsjö'ye 3.5m ödemişiz maaşı 975k. Onun yerine Sergio'nun gitmesi maaş dengesi açısından daha evla gibi, eğer yabancı 8 alacaksak.
Goalturkiye hesabı da yasaklilar listesine girebilir mi adamlar yıldızsız çıkılan maça shopla formaya yıldız eklemişler.
10 alıyormuş
Olimpia fizikli takım 4-4-2 oynuyor. Ludo 4-3-3 oynuyor. Nispeten daha çabuk oyuncuları var.ludo-olimpia maçını nereden izleyebiliriz beyler
rakip analizi yapacağım
Bir kanattan gelen iddia o yöndeydi, ben direkt buraya geçtim, mesajda da belirttim.Daha geçen Gravenberch ve kulübü ile anlaşıldı yazmadın mı sen arkadaş t mi geçiyorsun bizle?
Yürü ne Levent Abi.Ne Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
demirbay midtsjö yerine geldiyse, uygun fiyata ve oli'yi gönderdiysek, güzel transfer.
torriera-transfer
(berkan-demirbay)
ancak as orta saha olarak geldiyse ve başka bir oyuncu almayacaksak :/
ben alınacağına eminimTemposu yüksek zimba gibi bir 8 no şart oldu artık.
Nelsson = Bentancur + DavinsonBugün Rodrigo Bentancur yazmıştı bir arkadaş. Uruguaylı 26 yaşında ve tottenham oyuncusu. Karakılçıklının bilip te söylemediği 40 milyona satarız dediği adam olabilir belki. Piyasa değeri malum sitede 40m gözüküyor.
O zaman 3.5m aşağısına gelmez, Oliviera bile 2.75 alıyor.Brüt 6.2m€ almış geçen sene Napoli’de. 3.5m€ yani net.