Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafaları burda değil
F2dwYk-XUAsxtf8

Oliveira yi da öyle kolay kolay paketliyemicez, maasi cok ve herif bizde cok mutlu belli Zanio da cok iyi arkadasi, avrupa da bu maasi alamaz, araplar icin yeterince büyük isim degil almazlar
Prime Selçuk dediler olivieraya. Prime Selçuk bunun yanında gerard, lampard kalır. Selçukun en kötü hali kadar ancak. Porto o kadar ucuza bırakmazdı ışık görseydi, kurtuldular.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oliveira neye göre daha teknik FM'de?

İlk dokunuş ve teknik puanlarında Demirbay yüksek. Dribling'de zaten Demirbay yüksek sen de demişsin. Pas aynı. Özel yetenek de uzak ara Demirbay'da. Sadece penaltı, uzaktan şut, korner ve bitiricilik gibi mevzuları teknik sayarsan onlarda Oliveira bir tık daha iyi.

FM'ye göre Oliveira'nın üstün yanları mental. Daha konsantre, daha soğukkanlı, daha iyi karar veriyor, daha takım oyununa yatkın, daha azimli, daha agresif, daha cesur, topsuz oyunda daha iyi, oyun görüşü azıcık yüksek vs... Bunlarla ciddi fark yaratır tabi oyunda, o bir gerçek. O yüzden diğer özelliklere rağmen Oliveira oyunda az farkla daha iyi oyuncu görünüyor diyebiliriz.

Demirbay temel teknik özelliklerin üstüne bir de biraz daha hızlı, çevik ve çabuk gibi. Güç hariç fiziken de daha iyi duruyor Oliveira'ya göre.

Tabi bilmeyenlere söyleyelim. FM'deki bir özellikte 1-2 puan fark gerçek hayatta hiçbir halt ifade etmez. Oyunda bir değerde 4-5 puan fark yoksa gerçek hayata dair çok da ciddiye almayın yani. Belki cidden yüksek olanın o özelliği bariz iyidir o ayrı ama belli olmaz. Birilerinin oyuncuya kafasına göre biçtiği değer bunlar sonuçta. Aynı adam bile puanlamamıştır muhtemelen ikisini. Biri neye göre 14, diğeri neye göre 15, somut bir ölçüm yapmış değiller nihayetinde. Ha birine 10, diğerine 15 vermişlerse, en azından bilinen oyuncular için o kadar ters puanlama yapacak kişiler değildir bu puanları tespit edenler genelde. Yine de ona rağmen mantıksız durumlar arada çıkıyor tabi. Oyuncuların performansları falan değişiyor hiç değilse. Bazen bir sezon izlediğimiz adamı gelecek sezon tanıyamıyoruz vs...
Biraz izlenimimi de kattim. Benim dusuncem tabi orada birkac fm parametresi de var deginmedigim sanirim finishing, vision, anticipation vs.. sogukkanlilikla birlikte topla yapiyorsun bunlari vurus isabet oyun gorusu icin demek istedim FM diline hakim degilim bu arada.

Evet icardi nin hemşehrisi... Saçlarını icardi gibi sarıya boyamış. Tüm takımı satan Chelsea den, Erden Timur un Londra seferlerini açıklayacak yeni 8 numaramız...

Ben de kolpalayayım bari... İçimde kalmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt