Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bacagi bandajli, ah be Torrem kimdi lan bunu sakatliyan sinirim bozuldu yine ismi ne sosyal medyadan sövecem herife rahatliyim
bilerek acun sakatlattı Ali koçtan talimat alarak, Allahyar a. Burunlarından fitil fitil gelecek insallah.

kafaları burda değil
F2dwYk-XUAsxtf8
Boey normalde ciddi bir yapıdaydı ama bu sezon çok neşeli maşallah

Bugün Rodrigo Bentancur yazmıştı bir arkadaş. Uruguaylı 26 yaşında ve tottenham oyuncusu. Karakılçıklının bilip te söylemediği 40 milyona satarız dediği adam olabilir belki. Piyasa değeri malum sitede 40m gözüküyor.

Eğer sonradan tekrar konuşup dediyse bilmiyorum ama o gece bu gizemli çok üst düzey 8 no'dan bahsettiği ilk yayında 40m ifadesinde "biz satarız" demiyor, şu an satışa çıkarsa takımı 40m'a satılır diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

O yayında:

- Alırsak dünyada hayli gündem olur.
- Normalde %1 ihtimal anca veririm o transfere ama bana söylenen %10 falan ihtimal olduğu.
- Şimdi satışa çıksa EPL'den bile talibi çıkar (Bu kesin olmamakla beraber sanki şu an EPL oyuncusu değil havası verdi)
- Takımı satıyorum dese 40m'a gidebilir.

Verdiği ipuçlarından aklımda kalanlar. Tabi bu kadar gizemli konuşunca sallıyor havası da olmuyor değil. Çok inanmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt