Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bentancur haberleri çıkmış heralde. Talihsiz bir sakatlık geçirdi ama yine de gözüm kapalı alırdım ben. Çok beğeniyorum tarzını. Bu arada dün şöyle bir video paylaştı:

Edit: Bu arada göndereceklerine ihtimal vermiyorum. Poşetoğlu hocam Bissouma Bentancur orta sahası hayalini kuruyor.

bunun daha 2-3 aylık yolu var öyle evde hareket yapmaya benzemez sahada adamın aklını alırlar.

Adı geçen Nahitan Nandez doğru olabilir. Adamı bizim Okan Buruk'u kullandığımız gibi kullanıyorlar yıllardır. Orta saha, sağ kanat vs. Zorlasan sağ bek alternatifi bile yazarsın. Dubois da yolcu gibi duruyor. Taktiksel esneklik adına avantaj olabilir, mantıklı geldi.

3 senelik kadro kurduk.. kiralıksız şu ana kadar.. seneye büyük ihtimal kampa yetişti yetişmedi az daha geliyordu antrenman eksiği var falan gibi mazeretler olmaz avrupa maçları öncesi..

Bu ön elemelerde kazanilan maclardaki alinan ülke puaniyla atiyorum CL çeyrek finalinde ki galibiyetin puani ayni mi ? Öyleyse aşiri saçma

Riera birakti Lubjana midir nedir. Taktikleri alabiliriz :)

Yok. Yarısını veriyorlar. Yani galibiyet 1 puan, beraberlik yarım puan.
Play-off’larda ama tam puanları veriyorlar.

Ortasahan elek olunca görürsün rashicayi.hey Allahim ya

Bizden ayrilan futbolculari niye hep giden takimlardan ögreniyoruz yav? KAP bildirimleri giden oyuncular icin eksik yapiliyor gercekten.

Bundesliganin en iyi orta sahalarından biri dikine gidebiliyor tempolu uzaktan müthiş şutları var kornerleri iyi kullanır formsuz olmasa hayatta yolu bizle kesimezdi en az 20 maçını izledim millet hala nasıl bir oyuncu aldığımızın farkında değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt