Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.329
- 2.033
- 1.143
Rashica olmasa da geçen sezon elek oluyordun. Hem net bir ortasaha hem de Rashica katılmalı ekibimize.Ortasahan elek olunca görürsün rashicayi.hey Allahim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica olmasa da geçen sezon elek oluyordun. Hem net bir ortasaha hem de Rashica katılmalı ekibimize.Ortasahan elek olunca görürsün rashicayi.hey Allahim ya
Bu da gelirse frikiklerde kavga çıkar.West Ham United, James Ward-Prowse transferinden vazgeçti.
[Sky Sports]

Bu seferde başka yerindeki tüyleri mı boyayacak?Ümit özat zaha Galatasaray ın elinde patlayacak demiş![]()
Bu da gelirse frikiklerde kavga çıkar.

Patlayacağı yer belli onu yazmayayım.Ümit özat zaha Galatasaray ın elinde patlayacak demiş![]()

Prowse varken tabi ki kimse o topu almaz da gene de bir maç şöyle bir şey yaşayabiliriz.prowse varken kerem harici kimse gelipte girmez herhalde araya ya![]()

West Ham United, James Ward-Prowse transferinden vazgeçti.
[Sky Sports]
West Ham United, James Ward-Prowse transferinden vazgeçti.
[Sky Sports]
Olivierayı postalayıp yedek kadroya olursa bende hayır demem ama sadece keremin yerini doldurduğu bir senaryoda düşündürür. Yanına gedson tarzı bir sürpriz transfer çıkarsa alınır.Yine de ihtimal varsa alırdım ben.
Takım elbise giyerek gelen adam top oynar. Kerem Demirbay
hayatinda tek bir macini bile izlememistir, ben bile nadiren rastladim ve ne kadar olaganüstü topcu oldugunu hemen gördümÜmit özat zaha Galatasaray ın elinde patlayacak demiş![]()
Kura çekimi haftaya pazartesi çekilecek rakiplerde belliydi bulursam paylaşayım.play offdaki muhtemel rakiplerimiz belli mi