Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yanında nir yetkili de yokken açıklamadan kaçınması güzel bir hareket. Ayrıca karşılayan bir yönetici var mıydı? Eğer yoksa o da çok ayıp...

Konusmasinda sorun yok yorgunum sonra konusuruz demek istemis

Ayrica transfer olan oyuncular genel de aciklama yapmadan ayriliyorlar havaalanindan

En azindan konusmus orda saatlerce bekleyen insanlarin isleri görülmüs

Haluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”
Berkan gitmemeli Yunus gidebilir orta saha yerli rotasyonunda Berkan önemli.

2015 öncesi türk pasaportu varsa türk sayılıyormuş heralde.

Haluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”
Bu sefer de doğruyu söylüyor olsunlar...

Demirbay'ın en önemli özelliği Sergio gibi rakip ceza sahasında +1 olması sanırım. Ceza sahası koşuları normalde de önemli ama bizim ligdeki gibi savunma bilinci zayıf rakiplerin direkt dengesini bozan bir özellik bu. Ağırlıkla ligde oynayacağını düşünürsek çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Teknik kapasitesi hayli yeterli. Fizik ve mental olarak da toparlarsa bambaşka bir şey izletebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt