Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica'ya düz adam demek biraz komik ve acımasız oluyor. Geçen sene o galibiyet serisini yaptıysan, savunmaların üstüne kabus gibi çöktüysen, Boey'in oyununu sahada rahatlattıysan bunu en çok Rashica sayesinde yaptın.

Gelir gelmez bilemem ama her teknik adamın mutlaka kadrosunda görmek isteyeceği bir adam. Umarım sonuna kadar zorlanır. Hele suyun diğer tarafına falan giderse benim bir tarafım yanar biraz. Biraz diyorum çünkü kanat rotasyonumuz çok kalabalık fakat Rashica tarzı bir kanat oyuncumuz yok.

Son düzenleme:
Screenshot_2023-08-02-01-03-44-492-edit_com.twitter.android.webp

🥲

Rashica'ya düz adam demek biraz komik ve acımasız oluyor. Geçen sene o galibiyet serisi yaptıysan, savunmaların üstüne kabus gibi çöktüysen, Boey'in oyununu sahada rahatlattıysan bunu en çok Rashica sayesinde yaptın.

Gelir gelmez bilemem ama her teknik adamın mutlaka kadrosunda görmek isteyeceği bir adam. Umarım sonuna kadar zorlanır. Hele suyun diğer tarafına falan giderse benim bir tarafım yanar biraz. Biraz diyorum çünkü kanat rotasyonumuz çok kalabalık fakat Rashica tarzı bir kanat oyuncumuz yok.
altina imzami cakarim

Zaha, Kerem, Mertens, Zaniolo, Baris, Morutan, Yunus ve muhtemelen Rashica. 3 pozisyon icin 8 oyuncu. Yunus disinda hepsini 11'e yazmak istiyorum.

Orhan Uluca baya gömmüştü Kerem’i. Göreceğiz bakalım haklı çıkacak mı. Baya düşüşte vs demişti. Belki de ödenen rekor bonservisin altında ezildi bilmiyorum. Umarım yanılır.
Yayıncısı değişince bi değişik oldu o da

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu rasicha takintisini cozemedim dumduz bir oyuncu neymis savunmaya katkisi varmis

Yerine zaha oynucak premier ligte bile en cok ikili mucadele kazanan adamlardan biri hadi bunu gectim
driplingte asiste basarili pasta hepsinde nerdeyse ilk 10 da olan bir oyuncu bazilarinda ilk 5 te

Boyle efektif bir adam zaten sana isi bitirir macin fisini ceker savunmaya yardim etse nolur etmese nolur ki
bence rasicha kadarda yardim eder
Cl vizyonunda her oyuncu kopek gibi kosarda basarda orasi vitrin kerem zaten savunma yardimi var zahaninda var toreria yanina bir fisek aldikmi yeterli

Dumduz 26 yasina gelmis bir oyuncuya neden 7 8 milyon vereyim onunde de zaha olacak muhtemelen yedek kalacak duygusalligi birakmak lazim rasicha gereksiz transfer 8 numaraya vermek lazim o parayi

Raşica neden isteniyor birkaç neden söyleyeyim…

Bizdeki kenar oyuncuları genelde çizgi oyuncular yunus barış zaniolo gecen seneye kadar kerem kerem icardi ile oyununu değiltirdi yoksa oda öyleydi

Raşica daha çok içe kayıp beki oyuna sokan bir oyuncu bizde oynayan bu profilde kime benzetiriz feghouli

boey neden bu kadar bindirmeleri değerli çünkü raşicanın büyük katkısı var hem hücum da hemde defansta

Adam sol ve 10 numara bölgelerinide yedekliyor

50 macı aynı adamlarla aynı oyunla oynayamazsın farklı kanat organizasyonu oynayan oyuncular gerekli

Bu işin öyle 8-9’a biteceğini düşünmüyorum 5-6’a biterse yerinde bir iş yapmış oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rashica kadar taş düşsün başınıza.

Hee evet çok düz topçu. Bazen cidden düşünüyorum biz aynı maçları mı izliyoruz diye.

Adamı bir de en iyi mevkisi olan solda göremedik, onun dışında bizi ne kadar bekler bilemem sonuçta ligler başlıyor, oyuncu da boşta kalmayıp bir an önce bir takıma gitmek isteyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt