- 2 Temmuz 2011
- 137.953
- 58.830
- 5.488
rashica boey giderse sagbekte oynasın o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işin nirvanası sanırım City'deki Rodri'dir. Göstermiş olduğu gelişimden dolayı büyük saygı duyuyorum kendisine. Bir de adam daha 27 yaşındaymış ben onu 30 üstü falan sanıyordum.Bize şuanda 6 dan bozma 8 no gibi birşey lazım. Ndombeke greveberch gibi isimler buna cuk diye oturuyor.
Zaten bu tarz adamlar bence artik çok kolay bulunmuyor. Savic bellingham goretzka bu türün iyi örneklerinden. Bu ayarda birini bulabilirsek ne ala bize.
vijnaldum koltuk değneği olmadan yürüyebiliyor mu?Gundemdeki isimler:
- Fred
- N'dombele
- Gravenberch
- Saul
- Paredes
- cok ciliz da olsa Dybala
- sessiz sedasiz Wijnaldum
Bakalim bunlardan biri mi gelecek
Bence 2 haftayi bulacak bu surec, acele edilmeyecek su asamada Kerem transferiyle birlikte.
Of of of
acısını ben hissettim burdan şu kazığın
Cengiz Ünder'e de 15 m euro vermek müthiş iş keşke Ali Koç 10 sene daha başkan olarak kalsa
Of of of
acısını ben hissettim burdan şu kazığın

Hem mertensi hemde olivierayi dinlendirecek oyuncu aldik ve turk pasaportlu cok degerli bu acidan mertens cok yoruldugundan yasi itibari ile o eski oldurucu bitirici sutlari goremedikDemirbay’ın havaalanında ki konuşmalarını anca dinleyebildim, nedense çok kanım ısındı adama.
Çok faydalı olacak öyle bir his uyandı içimde
Olabilirde.rashica boey giderse sagbekte oynasın o vakit
Hem mertensi hemde olivierayi dinlendirecek oyuncu aldik ve turk pasaportlu cok degerli bu acidan mertens cok yoruldugundan yasi itibari ile o eski oldurucu bitirici sutlari goremedik
60 dakka demirbay 30 dakka mertens kullanmak iki oyuncuyuda yipratmadan verim almak demek berkanida tamamen toreria yedeklemek icin kullanabiliriz topa iyi vuran iyi servis yapan bir oyuncu kazandik diye dusunuyorum iyi bir 8 numara alirsak olivierada giderse mukemmel olir
ben u21 avrupa sampiyonasında izledim,orda begendimYanlis anlamazsaniz 1 sey soracagim
Gravenberch iyi topcu mu
Yani bu herifi izleyen oldu mu
15 m euro girince keyiflenmiştir.lemarke niye veriyo lan cengiz haberini ahaha

Ajax zamani iyi bir adamdı alıyor gidiyordu fizikli birde yıkılmıyor sonra munihe gitti geçen sene 3-4 maç ancak oynadi herhaldeYanlis anlamazsaniz 1 sey soracagim
Gravenberch iyi topcu mu
Yani bu herifi izleyen oldu mu