Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in konusmalarindan anladigim banko ilk 11 oynayacak.
Bence bir tane daha 8 alinip Rasit ile final yapilacak.

Parades bence hala önemli bazi maçlara çift dos çıkabiliriz. Orada etkili olur.

Tabi bundan sonraki 6 no transferi olacaksa benim gönlüm max 25 yaşında gelecek vaadeden birisi olmasi.

Şöyle adam yiyen cdm izlemeyeli yıllar oldu. Fransa liginden 3 4 m ueroya adam yiyen ayağı temiz bir 6 no bulsak da ilk maç performansını iple çeksek.

bu transfer dönemine puanım 10/10

ancak bu kadar mükemmel olabilirdi

Kerem’i veya Bakambu’yu daha erken kadroya katsak daha iyi olurdu tabi ama onlarda da farklı takımların devreye girmesi, Bakambu’nun kulübüyle olan hukuki süreci falan.. yapılabilecek bir şey yok.

muazzam bi transfer dönemi, kapanışın daha da güzel olacağını düşünüyorum hadi bakalım.

Mert-Cengiz kanatlarının üstüne Angelino-Zaha kabus gibi çöker onlar uyanana kadar 2-3'lük yaparız. :asd:

Anlamadığım yada daha doğrusu sorguladığım olay biz kerem transferi sonrası neden 8 noya hala transfer bakıyoruz

Kadroda 8 oynayan oyuncular; berkan, kerem, olivera, bence miçhjö dahil bu gruba

Kadroda 6 oynayan oyuncular; torrera, ?,?,?,?

Bence fred transferi olmayacak daha çok 6 numaraya odaklanmak gerekir yada oyle bir 8 gelirki Guendouzi yada Gravenberch gibi itiraz edilemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynen öyle 6 no lazım hala 8 peşindeyiz

Yalan yok Van de Beek'i isterim. Adı geçenler arasında Fred'i bir kenara koyarsak bana göre en temiz isim. Düzenli 11 oynadığında çok çabuk toparlayacaktır. Gel gör ki adı hiç bizimle geçmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt