Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb acilen cengiz’i almalı, bu piyasada cengiz için 15m Euro kesinlikle çok değil. hatta peşin istiyorsa illa Marsilya, versinler bir şekilde. Cengiz’den iyisini mi bulacaklar hemde yerli.

burayı okuyan fbli arkadaslarım lütfen yönetiminizin üstüne gitmeyin. malcom çöpü bile kaça gitti araplara, aklınızı başınıza toplayın. milli takımın taş gibi kanat oyuncusu cengiz. kaleye de çekersiniz yabancı livakovic falan 10/10 kadro, devam.

Videolarda Lemina - Pogba izlenimi verdi.
Bana hic o kadar teknik gorunmedi.
Ajaxta gidiyordu yav aliyordu topu 2 kisi çalimliyor falan veriyor kosuyordu gedson benzeri ama topu onun kadar çalmayan düsünülebilir ben bjknin grubundayken olan maclarinda görmüstüm begenmistim graven'i ilk.
Valla istatistik profili super ama videolari hic bu kadar dikkat cekici degil. Mac performansi videolari da pek enteresan degil

Screen Shot 2023-08-02 at 1.52.37 AM.webp

transferi bugün kapatsak kimse niye demez. Geçen sezon 3 eksik bölge vardı. İleride icardi harici bitirici kanat veya forvet arkası, sol bek ve oliviera alternatifi. Hepsi çözüldü öyle ya da böyle. Kadro korundu ve güçlendi. Üstelik daha lig bile başlamadan.

Valla hayırlısı olsun. Rakiplere kolay gelsin

Ndombele hiç sevmediğim tarzda bir futbolcuya dönüştü, ağırlaştı, takımın papazı gibi oynuyor, disiplin sorunları da var, doğru isim olmaz. Fred’i alıp gelmek lazım, Torreira ile ortasahayı domine edeceği çok net maceraya gerek yok..
Acayip ağırlaştı geçen sene 40 maç oynamış gibi gözüküyor ama hep sonradan girdi. Ortalamaya vurunca 14 maç falan yapıyor.

Ayrıca fiziksel olarak hala toparlayamadı. Ne yaşadı bilmiyorum ama Lyon dönemindeki adam gitti yerine saçma sapan garip bir adam geldi. Açık ara gelmesini istemediğim tek adam gibi şu anda.

Bu arada yeni bir kadro krizi ile karşılaşmamız muhtemel. Avrupa kadromuza Türkiye altyapısından yetişmemiş en fazla 17 oyuncu ekleyebiliyoruz. 14 yabancıyı garanti ekleyecek olmamız en fazla üç gurbetçi oyuncuyu Avrupa kadrosuna alabiliriz demek oluyor.

Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay ve Yusuf Demir’den ikisi kadroya bildirilmeyecek. Yusuf’un kiralanacağı kesin gözüküyor ancak diğer oyunculardan hangisinin dışarda kalacağı büyük problem.

fb’nin transfer politikası gerçekten korkutucu, kıskandım

ismail ‘in bugün attığı golü bizden kimse atamazdı, ismail’i kesmezler umarım dominguez gibi ne idüğü belirsiz herifler için. milli takımın geleceği İsmail yüksek’i sezon genelinde ilk 11’e monte etmeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt