Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupada bile piyasa tam oturmadı

o yüzden ağustos sonuna kadar tetikte olacağız belli ki
Arabistan, Avrupa için işleri ciddi yavaşlattı. Bazı takımların hedefleri oraya gitti ya da bazı takımlar beklemediği oyunculardan iyi para kazandı falan. Ağustos ayında Avrupa'da ciddi hareketlilik başlar. Ajax'ın mesela stoperi yok en az 2 tane stoper alacak. Bayern santrafor ve sağ kanat doğal olarak bunlar domino etkisi yapacak. Nelsson- Ajax, Zaniolo- Juve ihtimali bana yüksek geliyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio Oliveira aslında istediğinde iyi bir defansif orta sahada oluyor.
Kadıköy de ki fener maçında bunu net şekilde gösterdi temposu olmasada alan kapatmasını iyi biliyor ve sertliği de var

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi oynadığı maçlar tabiki var şampiyonlar ligini düşününce oraya tempolu bi oyuncu şart 3 milyon euro'ya yakın maaş alan sergio'yu da yedek bekletmek sıkıntı olacak

Sadece şu maç için 200 lira D Smart Go’ya verdim. Taksit bile yapılmıyor.
Kulübün de maç yayın izni verirken taraftarı düşünmesi gerekiyor. Gerekirse tek platformda yayınlansın biz de her yere para ödemeyelim

Bu Ndombele olayı sanki yalandan medyaya sipariş edilmiş gibi geliyor bana yani asıl hedef başka birisi bence. Sanki Fener'e kitlemek istiyormuşuz gibi bir his var içimde :D Bu Ali denen salak Zaha'dan dolayı yandı biraz o yüzden Ndombele'yi alsa bizde James Ward Prowse falan çeksek ne gülerim salağa.

bilmedigim icin soruyorum ndombele yi neden bircogunuz riskli olarak goruyor adam gecen sene napolide ful oynamadimi yada sakatmiydi ? bu cocuk daha 26 yasinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt