- 20 Mayıs 2011
- 23.165
- 10.169
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Nottingham'da harikalar yaratti ne les haliçok iyi olur leş bi haşde
Öncelikle eline emeğine sağlık renktaşRaşica neden isteniyor birkaç neden söyleyeyim…
Bizdeki kenar oyuncuları genelde çizgi oyuncular yunus barış zaniolo gecen seneye kadar kerem kerem icardi ile oyununu değiltirdi yoksa oda öyleydi
Raşica daha çok içe kayıp beki oyuna sokan bir oyuncu bizde oynayan bu profilde kime benzetiriz feghouli
boey neden bu kadar bindirmeleri değerli çünkü raşicanın büyük katkısı var hem hücum da hemde defansta
Adam sol ve 10 numara bölgelerinide yedekliyor
50 macı aynı adamlarla aynı oyunla oynayamazsın farklı kanat organizasyonu oynayan oyuncular gerekli
Bu işin öyle 8-9’a biteceğini düşünmüyorum 5-6’a biterse yerinde bir iş yapmış oluruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaynak?Prag olarak gönderme yaptığımız ismin Martin Vitik olduğu söyleniyor.
Ben de Oliveira'nın kalması taraftarıyım ancak 8 numarada üç pahalı alternatif bana çok geliyor.Midtsjo'ye umarim alici cikar. Oliveira'nin kalmasi beni rahatsiz etmez begendigim biri ama gidecek diye yazildigi icin o yorumu yaptim. Bu arada Oliveira'ya talip bulabiliriz ancak bonservis kazanmamiz zor. Belki Araplar bonservis verebilir tek
Paredes değildir o yeterince gündem oldu zaten.paredes mi, fener de istiyordu
Twitterda bir menajer. Tweetleri korumalı olduğu için atmadım.Kaynak?
stoper tipi yok, sazonov alınmalıPrag olarak gönderme yaptığımız ismin Martin Vitik olduğu söyleniyor.