Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul ne kadar bitik acaba. Chelsea'de hic oynayamimisti oynadiginda da ekstra bitik goruntusundeydi. Aslinda yasi guzel mental olarak da saglam adam hani salmis diyemezsin. Teknik ve oyun zekasi hep belli bir seviyenin ustundeydi.

Sikintisi ne bu adamin acaba. Chelsea mi kullanamadi yoksa. Istatistik profilinde pas kalitesi olarak epey geriye gitmis gibi gorunuyor

Raşica neden isteniyor birkaç neden söyleyeyim…

Bizdeki kenar oyuncuları genelde çizgi oyuncular yunus barış zaniolo gecen seneye kadar kerem kerem icardi ile oyununu değiltirdi yoksa oda öyleydi

Raşica daha çok içe kayıp beki oyuna sokan bir oyuncu bizde oynayan bu profilde kime benzetiriz feghouli

boey neden bu kadar bindirmeleri değerli çünkü raşicanın büyük katkısı var hem hücum da hemde defansta

Adam sol ve 10 numara bölgelerinide yedekliyor

50 macı aynı adamlarla aynı oyunla oynayamazsın farklı kanat organizasyonu oynayan oyuncular gerekli

Bu işin öyle 8-9’a biteceğini düşünmüyorum 5-6’a biterse yerinde bir iş yapmış oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle eline emeğine sağlık renktaş

Ama Rashica'yı istemek için hiç bu kadar uzun nedeler sıralamaya gerek yok diye düşünüyorum

Tek bir neden yeterli OKAN HOCA İSTİYOR NET...

Gravenberch daha 21 yaşındaymış. Muhtemelen kiralık ve yüksek bir opsiyonla bu transfer olabilir. Oyuncu bizde iyi oynayıp değerini yükseltirse ve talipleri artarsa bugün yüksek görünen opsiyon yarın baya makul gelebilir.

Bu arada bizimkiler dönemin sonuna doğru A kalite isimlerden Lemina gibi bir isme dönerse şaşırmam Kerem geldiği için 8’noya

Paredes en çok istenen değil diye Erden Timur demişti şahsen.

CL'de oynayan ya da oynayıp parlamayı bekleyen biri.

Gravenberch aklıma gelen isim ama daha farklı tecrübeli biri de olabilir.

Midtsjo'ye umarim alici cikar. Oliveira'nin kalmasi beni rahatsiz etmez begendigim biri ama gidecek diye yazildigi icin o yorumu yaptim. Bu arada Oliveira'ya talip bulabiliriz ancak bonservis kazanmamiz zor. Belki Araplar bonservis verebilir tek
Ben de Oliveira'nın kalması taraftarıyım ancak 8 numarada üç pahalı alternatif bana çok geliyor.

Grav olsun lütfen füleli, güçlü, çalım atabiliyor, oyun görüşü harika, dinamik adamda her türlü özellik mevcut gibi 21 yaşında satabilirsin. 15 milyon euro verilebilir artı pay şeklinde. Geri dönüşü olacak adam kesinlikle

Bu kadronun içine 1-2 tane parlayacak eleman eklememiz lazım zaten.Gravenberch o açıdan çok mantıklı.Geçen sene bu kadro yapısı içerisinde adekugbe,emre taşdemir gibi adamlar bile performans gösterdi gravenberchin gidebileceği seviye aşağı yukarı tahmin edilebilir.Tabii maliyeti önemli Bayern arap klüpleri gibi dışardan fonlanan bi takım değil o yüzden ucuza bırakmayacaklardır Graveni minimum 20 kağıt isterler diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt