Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın neden Paredesi istediğini gösteren bir maçtı, Ndombele ya da Fredle nasıl benzer bir oyun oynayacağız merak konusu.

keremi 90 dk oyunda tutmakta baya skandal bi durum.2.yarı cok top ezdi,hala oyunda.umarım sezon içinde böyle olmaz.kerem cıkıp barıs girebilir bazen oyuna,duruma göre yabancı oyuncu da girer.

bu turu gectik diye aciklama yapmaz umarim okan buruk. cunku turu biz gecmiyoruz adamlar bize hediye ediyor. 2 tane eli yuzu duzgun adam olsa turu coktan vermistik. demekki neymis kadromuz bu turlar icin yeter diyenler hayal goruyormus.

Bize Rashica, 8 ve 10 numara ile hızlı bir stoper lazım. Bu açıkça görüldü artık. Sergio ve Kerem'in kafaları gidik. Mertens yaşı nedeniyle nereye kadar gider belli değil. Kerim ve Nelson ile CL de ağır kalırız.

Bu arada angelino şu anki duruma göre hayal kırıklığı. Umarım böyle gitmez.

Angelino bu arada maç eksiği vsden ziyade savunma yapma konusunda tembel bir oyuncu gibi gözüktü bana ve savunmada pozisyon alması sıkıntılı gibiydi umarım kondisyonla alakalıdır

Taraftara kalsa sil baştan takım kurulacak. Geçen sezon o sinerjiyi yakalayan ekip bozulmamalı. Kerem, Abdul, Nelsson vs. yedek falan olamaz. Omurga korunacak, üzerine birkaç çilek eklenecek. Zaha, Angelino gibi. Kalkıp as stoper alınacağını zannetmiyorum, saçmalık olur.

Agır elestiriler

sonra agır elestireni elestirenler

Daha kadroya Torreira, Icardi, Zaha ve Zaniolo girecek

Orta saha alinacak

Bu oyuncular fiziksel olarak form tutup beraber oynamaya alisacak

O yuzden simdiden kelle istemek sacma

Fakat eldekilerle bu eslesmede bundan cok daha iyisi mumkundu, bunun gerceklesmemesinin hayal kirikligi yaratmasi da cok normal

okan hocaya biraz baskı hissettirmeliyiz
geçen sene bjk maçı öncesi gibi

verimi anca öyle artıyor gibi

çok rahat adamları biraz kamçılamak gerekiyor

inter finale kalmasa
juve ceza yemese
yani seri başı olmasak

clden elenecekmişiz net olarak

İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi

Bunların 5i de yoktu öyle bakmak lazım ama Yunus, Barış, Kerem aynı anda sahada olmamalı, bundan kaçınmak lazım.
Zaha ve icardi bir sonraki turda da olmayacak. Torrea sakatlıktan yeni çıktı, ne vereceği şüpheli. Çok zor bir tur bekliyor bizi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yatıp kalkıp dua edelim, as oyuncularımız sakatlık-ceza görmesinler. allah bizi yunusların, barışların, morutanların eline düşürmesin.

bu saatten sonra geleceklere değil, bir an önce kurtulmamız gerekenlere ve asla gitmemesi gerekenlere odaklanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt