Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarın genel gidişatını hiç iyi bulmuyorum son haftalarda açıkçası.

Her istediği alınan hiç bir şeyi beğenmeyen şımarık çocuklar gibi takılan epey insan var. Bazılarına kalsa hâlâ 6-7 transfer daha lazım bu takıma.
Bence 2-3 transfer maksimum, yeterli.

Onemli olan dogru oyunculari dogru zamanda kullanmak. Artik as 11'imize de kavusmak istiyorum. Sonradan girip is yapabilecek oyuncularla ilk 11 baslayinca takim bir sey oynayamiyor.

Yabancı sınırı işi bok ediyor herşeyi sınır olmasa tempolu bir 8 numara ve şut özelliği olan 10 mumara lazım bu takıma

Bugün takımların sadece isimlerine göre yorumlamdığına tekrar şahit oldum maalesef. Zalgiris gayet iyi takım hiç şaka yapmıyorum. Evet teknik zayıf olabilir ama taktik disiplin ve fizik üst düzey. Adamların elinde hızlı patlayıcı bir forvet var ve onu kullanıyorlar. Belki taktik basit ama işlevsel illaki orta sahanın kaçırdığı bir uzun top olacak adamlar çok iyi değerlendirdi. Bu arada Ouewusi ve defanslarındaki Mıruç denen eleman gayet Türkiye 'de oynayabilir. Çok korkuyordum bu maçtan şükür kazasız belasız atlattık.

Neyse ben daha nöbete girmem.takimin hocası bile 2-3 gun sonra antrenmana katılacak derken,salağın teki zaniolo haberi salacak,her sayfada zaniolo muhabbeti.bu kadar yeter

Kimse kusura bakmasin ama bu Zalgris bizim ligde ilk 6 da olur.

Adamlar baya direncli bir takim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yani herhalde bonuslarla 35e satacak kadar enayi değilizdir.Bonus varsa 30+10 olmalı yada %25 falan pay

Bugün takımların sadece isimlerine göre yorumlamdığına tekrar şahit oldum maalesef. Zalgiris gayet iyi takım hiç şaka yapmıyorum. Evet teknik zayıf olabilir ama taktik disiplin ve fizik üst düzey. Adamların elinde hızlı patlayıcı bir forvet var ve onu kullanıyorlar. Belki taktik basit ama işlevsel illaki orta sahanın kaçırdığı bir uzun top olacak adamlar çok iyi değerlendirdi. Bu arada Ouewusi ve defanslarındaki Mıruç denen eleman gayet Türkiye 'de oynayabilir. Çok korkuyordum bu maçtan şükür kazasız belasız atlattık.
Kaleci oynar. Oyesuw da insnilmaz kazma. Onu alan ligden duser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt