Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.515
- 12.773
- 2.868
Kim onlar yaaaZaniolo satılsa Di Marzio, Fabrizio haber girerdi.
Melikşah'dan daha mı iyi bilecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim onlar yaaaZaniolo satılsa Di Marzio, Fabrizio haber girerdi.
Ben sövmüyorum ki bir kişiye bile sövmedim ya da hakaret etmedim aksine dediğinize örnek vermek istedim anlık skorlara göre hareket etmemek lazım.Ne alaka benim dediğimle? Herkese sövüyorsunuz diye mi başarılı oluyor takım, aksine kenetlendiği için başarılı oluyor.
Fenerin başarısız olmasının en büyük sebeplerinden biri şubatta taraftarın tahammülsüzleşmesi, Galatasaray taraftarının da son dönemde yaptığının aynısı yani.
Çünkü bizde daha iyisi var. Sergioooo OlivieraaaaaLocatelli nasıl reddediliyor anlamadim
Genel ortaya söyledim onu.Ben sövmüyorum ki bir kişiye bile sövmedim ya da hakaret etmedim aksine dediğinize örnek vermek istedim anlık skorlara göre hareket etmemek lazım.
onu yönetim herkese tembih etmiş,söylemeyin diyeZaha olayında burhancan bildi ama
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha iyisi için bekletiyoruzLocatelli nasıl reddediliyor anlamadim
Inananlarin olmasi pekiyav bu melikşah da öyle saçma sapan kolpalıyor ki inanmak istesen de inanamıyorsun.
s.a.Daha iyisi için bekletiyoruz
ben bi bela okuyacagım bu gece,ama hayırlı belaNeyse zaniolo antwerpin sol beki kucağında gezdirince gorucem ben forumdakileri
Bu sefer sağlam oltaya geldi gibi. Gerçi daha önce de gelmisti ama koruma kalkani var gibi ses eden yokyav bu melikşah da öyle saçma sapan kolpalıyor ki inanmak istesen de inanamıyorsun.
hoca sonraki maclar bizimle dedi zaniolo içinyav biz zaniolo'yu kötü diye satılsın demiyoruz 30 milyon reddedilmez diye satılsın diyoruz doğruysa erden başkan sırtında götürür havalimanına
Locatelli nasıl reddediliyor anlamadim