Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
misal zalgiris hocası da kadromuzun toplam 8 milyon değerinde. biz normalde sentetikte oynuyoruz bu saha bize uymadı. rakibin 40 bin kişi tribünde var. hava nemliydi falan dedi mi acaba? bizde polyannacılık başladı mı onun da sonu olmuyor maalesef.. her zaman gerekçelerimiz var..

Twitter duyumcularına göre;

Zaniolo gidiyor

yerine

Yıldız 8
Buendia ve Rashica almak istiyoruz

Romano tweet atmamış ve paraları yok diyen arkadaşlar 6 dk önce atmış.

Lukaku + 40M kazanmak üzereler

40 milyonu 2 taksit halinde versinler bize. Vlahovic'i Lukaku + Zaniolo'ya çevirmiş olurlar.

giphy.webp

ister misiniz ön taraf komple sakatlanıp zaniolonun ayagına bakalım,bence olmaması için bii neden yok geldiğimiz noktadada

Locatelli takasta öneriliyor ancak kafa kafaya mı yoksa üstüne bizi mi borçlandırmak istediler öğrenmeye çalışıyorum.

Zaniolo için yazmıştım Juventus ve 30+ milyon euro diye.(Vlahovic'e bağlıydı Lukaku + 40 milyon sterline Chelsea yapmış sanırım) Masadaki teklif 30 milyon euro + bonus şuan, bonus detayını ve Locatelli içerikli teklifin detaylarını gelir gelmez ifade edeceğim.

Dipnot: Sıcak para istiyoruz bu sebeple Locatelli reddedilmiş.

Locatelli takasta öneriliyor ancak kafa kafaya mı yoksa üstüne bizi mi borçlandırmak istediler öğrenmeye çalışıyorum.

Zaniolo için yazmıştım Juventus ve 30+ milyon euro diye.(Vlahovic'e bağlıydı Lukaku + 40 milyon sterline Chelsea yapmış sanırım) Masadaki teklif 30 milyon euro + bonus şuan, bonus detayını ve Locatelli içerikli teklifin detaylarını gelir gelmez ifade edeceğim.
Bekliyoruz reyis. Bu gece uyku yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt