Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
hocadan habersiz satılmış olabilir valla 30 milyon euro güzel parahoca sonraki maclar bizimle dedi zaniolo için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocadan habersiz satılmış olabilir valla 30 milyon euro güzel parahoca sonraki maclar bizimle dedi zaniolo için
Maalesef öyle daha önce yazdım bari tutarlı salla diyeyav bu melikşah da öyle saçma sapan kolpalıyor ki inanmak istesen de inanamıyorsun.
Geçiş oyunu oynarız, kaliteyle kapatırlar, kamada yerine pasör 10 da olur bonservissiz diye söyledimset oyunu hepten yalan olur
Sakatlık sorunu olan adamı suni çimli sahalarda oynatacaklarını düşünüyor musun ciddenZaniolo nun Juveye gitmesi en muhtemel senaryo bence. Çünkü adamlar avrupa da yoklar zaten. Zaniolo son eleme maçına kadar kalır sonra gider gibi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inanan oldugunu sanmıyorum yav. adamın cok ustune gidildigi icin bazı yufka yurekli arkadaslar koruma icgudusuyle inanıyormus gibi yapıyor.Inananlarin olmasi peki
Bizde yanlış olmazZaniolo gidiyor arkadaşlar
?Evet her gün evine gidiyor sonra antrenmana geliyor
Romano tweet atmamış ve paraları yok diyen arkadaşlar 6 dk önce atmış.
Lukaku + 40M kazanmak üzereler
Niye isteyelim yav sergiister misiniz ön taraf komple sakatlanıp zaniolonun ayagına bakalım,bence olmaması için bii neden yok geldiğimiz noktadada
Bekliyoruz reyis. Bu gece uyku yok.Locatelli takasta öneriliyor ancak kafa kafaya mı yoksa üstüne bizi mi borçlandırmak istediler öğrenmeye çalışıyorum.
Zaniolo için yazmıştım Juventus ve 30+ milyon euro diye.(Vlahovic'e bağlıydı Lukaku + 40 milyon sterline Chelsea yapmış sanırım) Masadaki teklif 30 milyon euro + bonus şuan, bonus detayını ve Locatelli içerikli teklifin detaylarını gelir gelmez ifade edeceğim.