Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir haber gördüm Chelsea vlahovic icin 60m teklif ediyormuş. Bu Juve'de reddedip 35 verin üstüne lukaku verin demiş. Ne kadar doğru bilmem ama 60 keş almak varken hem az para hem lukaku kazmasini ne yapcan ya

Barış alper dar alanda çok iyi ya da keremin ilk kontrolü müthiş desem bana karşı çıkmaz mısın
bahsettiğin her 2 oyuncumuz da hakkında genellemeler yapılacak kadar maça çıktı. yedekten de girdi kapalı savunmaya karşı da oynadı, set oyununda da oynadı. As kadroyla da yedek kadroyla da oynadılar. Zaniolo için aynı şeyleri diyemezsin.

Bir haber gördüm Chelsea vlahovic icin 60m teklif ediyormuş. Bu Juve'de reddedip 35 verin üstüne lukaku verin demiş. Ne kadar doğru bilmem ama 60 keş almak varken hem az para hem lukaku kazmasini ne yapcan ya
o iş agustosun ortasında neticelenir.juve transfer yapamadı hala bilyo musun.parisiyi 15 milyona fiorentinaya kaptırdılar.para yok ellerinde

angelinoyu bende cok begendim.ama kerem hala çözememiş onu.2.yarı nefis bi top attı araya,kerem arkaya bakıyo ama topu yıne de alabildi.

Bir de bir oyuncu geliyor herkese şovlar, hareketler, küfürler

Oyuncu 2 maç kendini gösteremeyince sülalesine sövülüyor

Ee dün geldiğinde fenerlilere beşiktaşlılara hareket çekiyordun

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça

Küfür haric elestirme bence gayet normal. Hele ülkenin büyük takim taraftarinda.

Bizim taraftar mesela bizi ülkenin Bayerni olarak görüyor ve onlar kadar dominant olmamizi istiyor.

Bayern demisken onlarin taraftarina bakarsan, adamlar mesela o kadar basari sonra bile elestirmeleri hic bitmiyor. Bu gözler herifler Flickle triple yaptiklari sezondna sonraki sezonda, +10 puan farkla 9. Üst üste sampiyonluga kosarken bile bol bol hoca ve takimi elestiriyorlardi.

Daha resmi mac oynamadan mesela Laimeri hazirlik maclar performansi yüzünden yerine dibine sokuyorlar.

Bir sonraki eleme macı ne zaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfür haric elestirme bence gayet normal. Hele ülkenin büyük takim taraftarinda.

Bizim taraftar mesela bizi ülkenin Bayerni olarak görüyor ve onlar kadar dominant olmamizi istiyor.

Bayern demisken onlarin taraftarina bakarsan, adamlar mesela o kadar basari sonra bile elestirmeleri hic bitmiyor. Bu gözler herifler Flickle triple yaptiklari sezondna sonraki sezonda, +10 puan farkla 9. Üst üste sampiyonluga kosarken bile bol bol hoca ve takimi elestiriyorlardi.

Daha resmi mac oynamadan mesela Laimeri hazirlik maclar performansi yüzünden yerine dibine sokuyorlar.
Geçen seneki hoca değişimi çok pahalıya patladı ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt