Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo zaten dünyaca ünlü bir futbolcu formunu yakalaması önemli.Juventuslar Tottenham lar Galatasaray daki performansından dolayı istemiyorlar ki Zaniolo yu kalitesinden dolayı istiyor.Yani varsayalım ki başarılı olamadı bu adam 24 yaşında milli oyuncu Zaniolo yu her türlü satarsın.35 veren varsa alsın Zaniolo yu almasın demiyoruz ederinin altında satılmasına ve adamın gönderilmeye çalışılmasına karşıyız.
Bu kadar basit

Gökhan Dinç: Yusuf Demir Gidecek.
1afvrp.gif

rashica hakkında sizi üzmemek için bişey yazmıyorum ama o iş drogba işine döner.stoper alacakken drogba aldık 2013te.agustos sonu bi fırsat olursa rashica out olur

rashica hakkında sizi üzmemek için bişey yazmıyorum ama o iş drogba işine döner.stoper alacakken drogba aldık 2013te.agustos sonu bi fırsat olursa rashica out olur
Geçen sene Rashica olmasa şampiyonluğu alamayabilirdik. Icardi ve Torreira kadar önemli Boey'i de hücum yapması konusunda rahatlattı performansını en üstte çekti. Tüm takım yıldızlardan oluşmaz araya mücadeleci karakterler koymazsan başarı da gelmez.

öyle bir ahmaklık yapılmaz inşallah, dk 70’te oyuna giren yunus akgün suratı görmek istemem tüm sezon

Dar alan topçusu dedikleri de Nkudou gibiler, dar alandan çalımla iyi çıkardı.

Neyse düzenli oynarlarsa hep beraber göreceğiz, Zaniolo ile ilgili temel eleştiri kaleye yakın oynama gerekliliğiyle ilgili olmalı, dar alanda da gayet iyi işler yaptığı görülecektir.
Orhan Uluca Almanya'nın Podolski'yi kullanma şeklini örnek vermişti. O baya aklıma yattı. Oyunu soldan kurup Zaniolo'yu sağ kanatta iş bitirici olarak kullansak acayip bir gol katkısı alırız sanki.

Kimse kusura bakmasin ama bu Zalgris bizim ligde ilk 6 da olur.

Adamlar baya direncli bir takim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Olamaz yetenekleri sınırlı, sezonun sonlarında oldukları için oyuncuları alışmış ve bir pratik oturmuş, hiç bakmadan ileri vuruyordu oyuncuları mesela orada bir adam oluyordu. Maç pratiklerinin ve fizik olarak hazır olmalarının avantajlarını iyi kullandılar sadece yoksa kalite olarak düşme adayı olurlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt