Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 ndombele sonra indirimli rashica, baska transfere gerek yok. Gönül ister birde felix gibi 10 ama onuda gelecek sezon aliriz clde basarili olduktan sonra. En önemlisi 8, ins. Ndombele olur. Fredde gelirse okeyim.

Bu takımın pozisyona girmesinde sorun yok ama bitiricilik sorunu var hala da devam ediyor ne yazık ki İcardi kadroya monte olunca da bu durum devam edecek muhtemelen bu takımın gol atması için için sadece icardiye bağlı kalmaması lazım her zaman söylerim Galatasarayın sadece forveti değil kanat ve orta saha oyuncuları da skorer olması lazım

Acıl ama çok acil rakibe basan bir 6-8 no karışımı birini almamız lazım.

Torreiranin yokluğunda bu sart. Bazi maçlarda yan yana da oynayabilirler. Bakalim kimi alacağız...

Ya zaten bu haberi bi burhan arkasina sen ufurdun. Baska ufuren yok. Böyle teklif olacak italyadan 1 kisi yazmayacak..... .
Çünkü bana geldiği saat tam olarak 00:20 SS ile mevcut, ben de Burhan Can girdi ne alaka şimdi çektim tabiki kaynağıma ama asıl sorun şu bunu ben ilk kez ne zaman yazmışım bi bakarsan sevinirim Juventus 30+ milyon euro şeklinde, tek bir cevap hakkın var.

(Locatelli red yazan var mı benden başka, cidden bilmediğimden soruyorum)

Zaniolo Juventus diyorlar

Oyuncu takası ile bir oyuncu dahil olabilir mi bu transfere

Formunu yakalaması önemli demişsin

İşte tam olarak orası zaten can alıcı nokta

Umarım sen haklı çıkarsın renktaş

Kazanan GS olsun her şartta
Geçen sene hazır değildi bu sene kampta yedi sakatlık felan yasamazsa bu sene formu tutar.Zaniolo dan büyük konusmak istemiyorum hiç bir türlü zarar etmez kulüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt