Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla transfer filan umrumda değil hocanın da değildir ins beş gün sonraki maça hazirlanmaliyiz amasız fakatsız şimdi Kross gelse ne değişecek o yüzden transfer illa gelir ama bu tur bir daha gelmez

Juventus bu sene Avrupa'da yok. Zaniolo'nun oynamamış haline 30+ vermeye razılarsa bence ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Biz Zaniolo ŞL gördüğü an veya AL'de çeyrek/yarı finale çıkabilirsek, 35 ve üzeri verecek birden fazla takım çıkacaktır. Umarım bir salaklık yapıp satmayız. Gelen paranın yarısının bankalar birliğine gidecek olması da cabası.

Juventus bu sene Avrupa'da yok. Zaniolo'nun oynamamış haline 30+ vermeye razılarsa bence ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Biz Zaniolo ŞL gördüğü an veya AL'de çeyrek/yarı finale çıkabilirsek, 35 ve üzeri verecek birden fazla takım çıkacaktır. Umarım bir salaklık yapıp satmayız. Gelen paranın yarısının bankalar birliğine gidecek olması da cabası.
35 üstü alamayız

FFP var onuda unutmamak lazim

Son günlerde Nelsson dan alakasiz 1 stoper transferi olacak haberler vardi.
Davinson Sanchez haberine bir kac hafta önce Romano girmisti ondan sonra kesildi.

Rashica, orta saha, stoper

Sunlari bitirelim önümüze bakalim.

Kalan fazlalik kira/satis.

Maç sonrasından bu yana yapılan yorumları okudum.
1-2 transfer ihtiyacını kenara koyarak söylüyorum; eksiklerin sadece transferle kapanmayacağını anlamak lazım.
Takım ritm tutacak, mental olarak ta yükselecektir. Boşa yangın yapmaya gerek yok.

belkide takimin eksik yeri sol bekde olabilir, boey tarafindan akin akin gelen takim, hücumcu bek dedigimiz angelino beyefendi 3 adim atmaya acizdi. böyle devam ederse, dubois, kazim degisimli oynarlar!

Angelino hakikaten fiziksel olarak çok kötü umarım düzelir, bir de eksik olan hızlı bir stoper olabilir özellikle şampiyonlar liginde müthiş derecede ihtiyacımız olacak çünkü madara olacağız bu halde

Angelino'nun arkasının boş kalacağı burada defalarca konuşuldu. Transferi de bu bilinerek yapıldı.
Dün kötü görünmesinin nedeni ise arkasını toplayacak orta saha olmaması.

gsc'nin burun kivirdigi mc kennie dün gece macin oyuncu secilmis, bi kerede sasirtin yav 😂

İnşallah fred, Ndombele gibi isimleri almayız. Bu adamlar 2’li orta sahanın futbolcusu değil. 4-3-3 oynayan adamlar. Şu sistemde aynı Oliveira gibi sırıtacaklar. Bu sistemle oynayacaksan paredes, locatelli gibi profillere ihtiyacın var

İmza şov falan takıma oyun anlaminda zarar veriyor. Daha disiplinli bir süreç lazim önümüzdeki maçlar için. Takim ve hoca daha ciddi olmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gruplara İcardisiz de kalırız ama Torreirasız kalamayız ne yapıp edip sonraki tura yetiştirmeleri lazım adamı.

belkide takimin eksik yeri sol bekde olabilir, boey tarafindan akin akin gelen takim, hücumcu bek dedigimiz angelino beyefendi 3 adim atmaya acizdi. böyle devam ederse, dubois, kazim degisimli oynarlar!
Boey ile angelinho çok farklı tipde oyuncular. İki bekinde fiziken adam yiyip teknik anlamda düşük olması lehimize olmaz. Angelinho fizik olarak biraz daha toparlanması gerekiyor. Ayrıca önünde oynayan kanat oyuncusuna çılgın bir sezon yaşatabilir. Zaman ilerledikçe ve takım arkadaşlarının oyun içi aksiyonlarıni öğrendikçe dahada ağırlığını koyup farkını hissettirir.

Bizim takım antrenmanlarda şut çalışması mı yapmıyor yoksa bizim futbolcular mı son vuruşlarda becereksiz. Geçen seneki son vuruşu becerememe hastalığımız hala devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt