Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem leverkusen de net 2.6 alıyormuş. bu sponsorluk işini biraz abartmaya başladığımızı düşünüyorum, uefa araplara, amerikanlara acır ama bize acımaz. umarım başımıza iş açmayacak şekilde hesap kitap yapılıyordur :)

Ekli dosyayı görüntüle 213360
Renkdaş bu bakış açısı yanlış. Bir topçu bir yerde aldığı maaşı sonsuza kadar alacak diye bir kaide yok. Kerem leverkusene rekor satışla gitmiş bir topçuydu şuan gözden düşmüş değeri düşmüş bir topçu.aynı maaşı niye verelim keriz miyiz

1691045550075.webp

Bizim takımın en büyük sıkıntısı en önemli 3-4 oyuncumuz sezon başı idmanını kaçırdı.

Mauro İcardi: Hastalık gibi yıpratıcı bir süreç ile en az 15-20 günlük idman açığı ile geldi.
Lucas Torreira: Geçen sezon son 6 ayın en iyi performansını veren adam sezon öncesi kampını kaçırdı.
Sergio Oliveira: Geçen sezon ilk 4 ayın en iyi performansını veren adam sezon öncesi çoğunda yoktu.
Milot Rashica: Sezonun en iyi yardımcı oyuncusu olan x faktörü hala bizimle değil.

Üzerine de transferler Angelino hariç son 10-15 günde geldi.

Onlar arasında da

Wilfried Zaha: Sakat geldi ve en az 1 ay daha ilk 11 seviyesine gelemeyecek.
Cedric Bakambu: Arabistan ekibi ile yeni anlaşmışken, idman doğru düzgün yapmadan geldi. Yaş 32.

Şu an yeni transfer edilen Kerem dışında doğru düzgün sezon başı kampı yiyen kilit oyuncu yok.

Angelino da formda başlamayınca dünkü görüntü normal.

Ligin 24 maçını oynamış, fiziken hazır ve kompakt takıma karşı da haliyle en kilit oyuncularını oynatamayan takım çok zorlandı.

Doğru strateji ilk maç Zaniolo'yu sonradan sokup, içeride 11 çıkarabilmekti. Ama tam tersi oldu üzerine.

O yüzden ikinci tura kadar mümkün mertebe kilit oyuncuların dönüşü sağlanmalı. Yoksa tur için avantajımız kadro kalitemize rağmen yok.

-------------------------Muslera---------------------------

-Boey------Nelsson------------Bardakçı------Angelino---

--------------Berkan------------Oliveira--------------------

---Zaniolo-------------Mertens---------------Kerem-------

------------------------Bakambu-----------------------------

bu kadro en azından hazır olmalı o maçlara. İcardi son 20 dk da olsa oynayabilmeli vs.

Torreira'da 2. maça yetişirse en azından iyi olur.

demirbay 11 oynar

Terbiyesizlik yapma hiçbir yer 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyoruz demedim, ilk teklifimiz bu rakamdı 3.5 istiyorlar dedim. En azından yakın maliyet tutturmuşum net şekilde biteceğini "Yeni solak orta saha oyuncumuza hoş geldin deyin" diyerek hangi tarihte paylaşmışım, onu niye söylemiyorsun, elalem 4.5+2 bonuslu dedi bonservise 2.5 milyon euro yıllık dedi, buna şükür, bizde yönetici değiliz, görüşmeleri sürdüren benmişim gibi davranmaktan vazgeç.
Ya sen neden her eleştireni salliyosun ki ? Bırak ne duyum geliyorsa şöyle geç , bazi adamları memnun etmen imkansız boşuna yoruyosun kendini.

Zaten oynadığımız futbol falan değil.Zaniolo gitsin artık zahanın ayağına bakarız..herkes mutlu olur..

Terbiyesizlik yapma hiçbir yer 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyoruz demedim, ilk teklifimiz bu rakamdı 3.5 istiyorlar dedim. En azından yakın maliyet tutturmuşum net şekilde biteceğini "Yeni solak orta saha oyuncumuza hoş geldin deyin" diyerek hangi tarihte paylaşmışım, onu niye söylemiyorsun, elalem 4.5+2 bonuslu dedi bonservise 2.5 milyon euro yıllık dedi, buna şükür, bizde yönetici değiliz, görüşmeleri sürdüren benmişim gibi davranmaktan vazgeç.
Ya hadi hocam tutturmuşsun bir en son ne rakamlar medya konuşuyordu ben ne demişim diye. Yahu sen adamla ilgili anlastik kap neden gelmiyor bilmiyorum en son bu maliyetlerde anlaşmıştık demiş misin dememiş misin? Ben en az 5 tane sana yazdığın şeyi gösteririm 3.5 dan aşağıya çekmek istiyoruz 1.5 verdik ama diretiyoruz en kötü bu iş 2m a biter yazdığın yazılar var.

Bir kere de evet haklısınız desen erdemlilik göstersen ölmezsin. Daha seninle ilgili tek kelam etmicem. Patliyorsun işte. Burada nokta atışı yaparken örneğin

"Arkadaşlar 20m Tl kaç Euro yapiyor? 😎"

Bunu yazarken egon tatmin olurken sorun yok. Patladiktan sonra eleştirince benim elime ne geçiyor bu işten kazancım mi var diyorsun. Evet kazancın var. Maddi olarak yok ama burada populist olmaya çalışıp egonu tatmin edebiliyorsun. Üstüne ya ne kadar kişi benden haber bekliyor şeklinde çevrende de konuşabilirsin(konusuyorsun demiyorum dikkat ederim). Daha bir çok katkısı var sana nasil bir kazancın yokmuş acaba?

Kendini kandırma lütfen. Herşey maddiyat için değildir bu şekilde kazançları da olur. Ki sana oldu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt