Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem demirbayin maasi iyi guzel fakat eski sozlesmelerden dolayı kerem akturkoglundan tut berkana kadar hepsinin maaslari cok az kaldi. Ben kötü oyunun sebeplerinden birinin de sozlesmelerin güncellenmemesinden kaynaklandigi dusuyorum. Icardi 10m alirken kerem 500k ya oynamaz boyle bir dunya yok
İşkembeden takım içi problem uydurmayalım. Önümüze Icardi aldılar diye şükretsinler. Halil’le bir sezon daha oynada ne Kerem ne Berkan kalırdı takımda. Para isteyen yönetime söyler. Daha fazla isteyen teklif getirir Avrupa’ya gider. Yerli kuralı yüzünden oynatmak zorunda olduğumuz adamlar böyle şikayet edemezler. Siz de kendinize taraftar diyorsanız niyet okuyup nifak tohumları atmayın. Herkes okuyor bu forumları.

Şampiyonluk için taşlar yerine oturuyor Fenerin 5 atması sonrasında şampiyon fb naraları.Bizim pasif başlangıç yapmamız.Finalde mayıs ayında kutlama çalışmalarına şimdiden başlanmalı şampiyonlk sinyalleri bunlar.

Ben beni bileli bizim klüpte maaşlar 2-3 ay geriden ödenir Mata ManUda Chelseade alışkın olmadığı için onu sormuştur :d

matanın bi alacağı vardı ve onuda depremedelere bağışlıyor diye haberler cıkmıştı.

Dün 2 -3 tane gollük top atan angelinho çöp olmuş :crushed:

Ağırdan alıyoruz fakat ortasahayi iş işten gecmeden almazsak başımız agriyabilir miço sergio bunlarla bizim Avrupa'da birşey yapma şansımız yok

Fenerli arkadaşım demiski böyle köy takımlarına nasıl fark atamiyorsunuz bak biz nasıl 5ledik 😀

Ortasaha takıntısından gına getirdiniz be kardeşim. Gruplara kaldığımız vakit zaten oraya üst düzey bir oyuncu alınacak. Eldeki ortasahalarla ljubljana'yı da, sonraki turda gelecek takımı da eleriz.

Ortasaha takıntısından gına getirdiniz be kardeşim. Gruplara kaldığımız vakit zaten oraya üst düzey bir oyuncu alınacak. Eldeki ortasahalarla ljubljana'yı da, sonraki turda gelecek takımı da eleriz.
Şahsen orta sahaya üst düzey isimli oyuncu istemiyorum. Bize genç (22-25 yaş) ama yükselişte olan ve son transferi olmayacak biri lazım o bölgeye. Bellegarde gibi biri olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt