Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.789
- 7.315
- 1.743
Mata bilerek mesaj mi cakmak istemis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşkembeden takım içi problem uydurmayalım. Önümüze Icardi aldılar diye şükretsinler. Halil’le bir sezon daha oynada ne Kerem ne Berkan kalırdı takımda. Para isteyen yönetime söyler. Daha fazla isteyen teklif getirir Avrupa’ya gider. Yerli kuralı yüzünden oynatmak zorunda olduğumuz adamlar böyle şikayet edemezler. Siz de kendinize taraftar diyorsanız niyet okuyup nifak tohumları atmayın. Herkes okuyor bu forumları.Kerem demirbayin maasi iyi guzel fakat eski sozlesmelerden dolayı kerem akturkoglundan tut berkana kadar hepsinin maaslari cok az kaldi. Ben kötü oyunun sebeplerinden birinin de sozlesmelerin güncellenmemesinden kaynaklandigi dusuyorum. Icardi 10m alirken kerem 500k ya oynamaz boyle bir dunya yok
Önce ikisi de gitsin seçeneği olsa daha iyi olur sankiMitso sergio out
Anketteki ikisi de gelsin seçeneği hayata geçirilmeli
Şampiyonluk primi yüksek ihtimal.

Tamam bugünlük bu kadar futbol yeter bu yorumdan sonraevet Angelino Bey'in arkasını toplamak gerekir .
Kendisi zira Sol Bek oynamıyor
Şahsen orta sahaya üst düzey isimli oyuncu istemiyorum. Bize genç (22-25 yaş) ama yükselişte olan ve son transferi olmayacak biri lazım o bölgeye. Bellegarde gibi biri olabilir.Ortasaha takıntısından gına getirdiniz be kardeşim. Gruplara kaldığımız vakit zaten oraya üst düzey bir oyuncu alınacak. Eldeki ortasahalarla ljubljana'yı da, sonraki turda gelecek takımı da eleriz.