- 26 Eylül 2012
- 121.935
- 72.394
- 5.068
O herif yanlış spor dalını seçmiş.Oyewusu koşa koşa gidiyormuş Litvanya ya
Zerre futbol yeteneği yok. Koşucu olarak yol alsaymış olimpiyatlara falan çok rahat katılırmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herif yanlış spor dalını seçmiş.Oyewusu koşa koşa gidiyormuş Litvanya ya
4-3-3 de en verimli olcagini düsünüyorum ama biz 4-2-3-1 den devam gibi orada da kanatta iyi isler yapacaktir
Valla renkdas her yoruma saygı duymakla beraber Rashica nin ben ancak yedek olarak oynayabilecegini düşünüyorum.Evet şampiyonlukta katkısı var defansif anlamda da çok iyi işleri oldu ancak hucumsal anlamda çok artısi olduğunu düşünmüyorum.Hatta çok uygun rakamlara inmedikleri sürece ben alınacağını da düşünmüyorum.Yani 4-1-4-1 de Raşit'in yerine diyorsun.
Boşuna uğraşmayın Zaniolo'nun hanımı eyleyeceği çok takım var daha. Çocuğun yaptığı özel antrenmanları bize güzel bir Trailer sunuyor.
Pompaya devam aslan parçası.
Valla renkdas her yoruma saygı duymakla beraber Rashica nin ben ancak yedek olarak oynayabilecegini düşünüyorum.Evet şampiyonlukta katkısı var defansif anlamda da çok iyi işleri oldu ancak hucumsal anlamda çok artısi olduğunu düşünmüyorum.Hatta çok uygun rakamlara inmedikleri sürece ben alınacağını da düşünmüyorum.
Hahahahaha ulan ben de bunu ilk defa görüyorum. Video sonuna kadar acaba kimi açıklamıştı bu aptallar bu video ile diye düşüne düşüne bir hal oldum.
Bu ne yav, kaçırmışım… bırakalım biz video işlerini
Takımla çalışmaya başlayacak mı ne demişti dün Okan hoca.
Oliviera zaten gitmesi gerekiyor sallana sallana top oynuyor.Bize iki yönlü orta saha lazım ayağı iyi defansif anlamda da iyi olması lazım.Orta saha transferi bu senenin en önemli transfer bölgesi olacak.Yalnız Raşit asker oyuncu ve takımda bunların sayısı giderek azalıyor. Hücum gücü arttıkça defansif OS ihtiyacı artıyor..Raşit alınmayacaksa 8 numara dinamo gibi olmalı Oliveira fena patlar yoksa işimiz var.
Farkedilir bir denge problemi olduğu için core bölgesini ve çapraz bağ sakatlığı sonrası zayıflayan dizlerini çalışıyor en çok videolarda göründüğü kadarıyla. Ama biraz da definasyona ihtiyacı var, fiziksel yatkınlığı yüzünden kütlesi artıyor, ister istemez yavaşlıyor.Adam bel kası çalışıyor gerçekten![]()