Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-3-3 de en verimli olcagini düsünüyorum ama biz 4-2-3-1 den devam gibi orada da kanatta iyi isler yapacaktir

Zaniolo ile mevcut kadroda 4-1-4-1 ve 4-4-2 dizilişlerinde düzgün kadro kuramıyorum. Dediğin gibi ancak 4-3-3 te yerine oturuyor. Bu kezde Aktürkoğlu - Zaha olayı çıkıyor. Potter'ı kesmeden Zaniolo'yu satmadan nasıl kurcaz bilemedim.

Yani 4-1-4-1 de Raşit'in yerine diyorsun.
Valla renkdas her yoruma saygı duymakla beraber Rashica nin ben ancak yedek olarak oynayabilecegini düşünüyorum.Evet şampiyonlukta katkısı var defansif anlamda da çok iyi işleri oldu ancak hucumsal anlamda çok artısi olduğunu düşünmüyorum.Hatta çok uygun rakamlara inmedikleri sürece ben alınacağını da düşünmüyorum.

Ezikler keylor navasae sulanmış kaleci için livakovice ne oldu ,navas iyi tecrübeli kaleci bunları kabul etmez diye düşünüyorum

Okan hoca fizik durumu iyise keremi direk oynatmali. Okan yeni oyuncuyu oynatmama eğilimi var. Tadic ilk maçtan oynadı misal. Kerem tahminimce bizim takımın hepsinden daha kondisyonludur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla renkdas her yoruma saygı duymakla beraber Rashica nin ben ancak yedek olarak oynayabilecegini düşünüyorum.Evet şampiyonlukta katkısı var defansif anlamda da çok iyi işleri oldu ancak hucumsal anlamda çok artısi olduğunu düşünmüyorum.Hatta çok uygun rakamlara inmedikleri sürece ben alınacağını da düşünmüyorum.

Yalnız Raşit asker oyuncu ve takımda bunların sayısı giderek azalıyor. Hücum gücü arttıkça defansif OS ihtiyacı artıyor..Raşit alınmayacaksa 8 numara dinamo gibi olmalı Oliveira fena patlar yoksa işimiz var.

Yalnız Raşit asker oyuncu ve takımda bunların sayısı giderek azalıyor. Hücum gücü arttıkça defansif OS ihtiyacı artıyor..Raşit alınmayacaksa 8 numara dinamo gibi olmalı Oliveira fena patlar yoksa işimiz var.
Oliviera zaten gitmesi gerekiyor sallana sallana top oynuyor.Bize iki yönlü orta saha lazım ayağı iyi defansif anlamda da iyi olması lazım.Orta saha transferi bu senenin en önemli transfer bölgesi olacak.

Adam bel kası çalışıyor gerçekten :)
Farkedilir bir denge problemi olduğu için core bölgesini ve çapraz bağ sakatlığı sonrası zayıflayan dizlerini çalışıyor en çok videolarda göründüğü kadarıyla. Ama biraz da definasyona ihtiyacı var, fiziksel yatkınlığı yüzünden kütlesi artıyor, ister istemez yavaşlıyor.

Büyük takımlar zaniolo riskine girmez şu an zaten merak etmeyin. Bu sene sağlam skor yaparsa anca o zaman yatırım yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt