Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bankalar Birliği olayinda Koç'un palavra attığını düşünüyorum paranın çoğu onlara gidecek filan eminim devletle görüşmeler olmuştur bu sene almayın oteleyin vs
Paralar tekte gelmiyor, borç hanesine gidiyor yarı gelir.

Ljublana maçı için kadro bildirimi bugünmüş bakalım icardi olacak mı

Şu olanlardan anladığım net zaniodan kurtulmak istiyoruz. Bence doğru karar. Piyasası varken satalım. Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok. Sinan Yılmaz da vole de güzelce anlatmis. Zaniolo şu ana kadar sadece vadediyor. İyi oynadığı fener maçı var sadece. Kötü oynadigi maç sayısı daha fazla. Ve kadro ile uyumsuz en önemlisi özellikleri itibariyle uymuyor bizim kadroya yedek kaldığı sürece de hem biz hem de kendisi üzülecek. Rashica ya da başka kanat ta gelecek zaha sı icardisi keremi kabul edelim yedek kalma ihtimali var bu formuyla. Juve felan istiyorsa tatmin edici fiyata satacak bizimkiler. Hayırlısı

Fofana hem genç hemde Monaco'da son sezonlarda düzenli oynamış profil olarak çok iyi duruyor.

Tete’nin Shakhtar ile olan durumu sıkıntı, başımızı yakmasınlar sonra

Ya arkadaş bişeyi de iskembeden atmayın. Adam ilk 11de 7 maç başlamış 7 maçın 5inde çıktıktan sonra maçı çevirmiş Napoli diger 2 tanesinde cevirememisler berabere bitmiş. İyi oynamis hali bu mu? 7 tane ilk 11 macinin 3 tanesinde 45te cikarmislar. İyi oynayan adami hemen devrede çıkarmak mantıklı mi?
Bana bak izledin mi o maçlarını? Ben izlediğim her maçta iyi oynadı. Sen ne anlatıyorsun Eray bana gelip maçkolik ten bakıp buraya yazma izle maçları öyle yorum yap. Evet Napoli'de yedek oyuncuydu var mı başka sorun?

Zaniolo giderse işte Tete gibi bir adam olur mesela.Ne Rashica'sı.Üstelik Tete başarılı olursa iyi paraya da okutulur yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt