- 18 Mayıs 2011
- 22.155
- 12.054
- 1.873
Bu Ali sırf bizim maçta oynasın diye 2 maçlığına alır mı alır bunu...oyewusi fenerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Ali sırf bizim maçta oynasın diye 2 maçlığına alır mı alır bunu...oyewusi fenerde
Paralar tekte gelmiyor, borç hanesine gidiyor yarı gelir.Bankalar Birliği olayinda Koç'un palavra attığını düşünüyorum paranın çoğu onlara gidecek filan eminim devletle görüşmeler olmuştur bu sene almayın oteleyin vs
Hangisi sinmiyor? Fofona, ndombele, fred, Locatelli?Ortada daha Rashica yok, adam da satmamışız hala Tete mete konuşuluyor delirmemek elde değil. İsmi geçen isimli orta saha oyuncularının da hiçbiri insanın içine sinmiyor açıkçası.
Maçı izlerken aklıma geldi dedim Aziz Başgan hala görevde olsaydı kesin ertesi gün bu çara imza attırırdı.oyewusi fenerde

Sizin takımın zahadan sonra diğer cengaveri eze de tam cevval sn cund qpr döneminden biliyorum kanat oyuncusundan ortasahaya evrildi çocuk her sene üstüne koyarak gidiyor çift hane transfer yapacaktirBencede oyebuside iş var
Cevval bi herif
Para için de kuduruyor.Kuduyorsa biraz indirim yapsın alalım
Fakat iyi görünüyorPara için de kuduruyor.
Bana bak izledin mi o maçlarını? Ben izlediğim her maçta iyi oynadı. Sen ne anlatıyorsun Eray bana gelip maçkolik ten bakıp buraya yazma izle maçları öyle yorum yap. Evet Napoli'de yedek oyuncuydu var mı başka sorun?Ya arkadaş bişeyi de iskembeden atmayın. Adam ilk 11de 7 maç başlamış 7 maçın 5inde çıktıktan sonra maçı çevirmiş Napoli diger 2 tanesinde cevirememisler berabere bitmiş. İyi oynamis hali bu mu? 7 tane ilk 11 macinin 3 tanesinde 45te cikarmislar. İyi oynayan adami hemen devrede çıkarmak mantıklı mi?
Maçtan 24 saat öncesine kadar da +2 ilave edebiliyoruz.Ljublana maçı için kadro bildirimi bugünmüş bakalım icardi olacak mı
Sizin takımın zahadan sonra diğer cengaveri eze de tam cevval sn cund qpr döneminden biliyorum kanat oyuncusundan ortasahaya evrildi çocuk her sene üstüne koyarak gidiyor çift hane transfer yapacaktir
Olise!!!!!!Mükemmel bi topçu
Zahadan sonra guehi ile birlikte faworimdi