Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajaxa ne yapmis öyle

Yas 21, simdiye kadar hep yedek kaleciydi ve tek 2 profesyonel maci var herifin. Buna gidip 8 milyon harcamislar. Üstüne bonus bile varmis.

Iki stoper ariyorlar sanki. Bize gelip Nelsson icin 15 falan teklif ederlerse hemen SG cekerdim.

Zaniolo 30 m euro Morutan'da 6 m euro'ya gitse toplamda 42 m euro'luk satış yapmış oluyoruz. Şu ana kadar Angelino opsiyon seneye devreye gireceği için 19.5 m euro bonservis verdik 5-6 m euro rashica olsa 25 m euro yapar.

Orta sahaya da 13-15 m euro civarı bir bütçe lazım en önemli parça bu sene orası olacak böyle bakınca taşlar yerine oturuyor. Zaniolo, Morutan, Midtsjö out Rashica, Tete, 8 numara in olabilir.

Garip bir durum ama kanatlarımız Kerem, Barış, Yunus, Morutan vs olduğunda üretim problemi had safhaya çıkıyor.

Rashica dışında tam sağ açık performansı veren futbolcumuz yok.

Zaniolo ve Zaha da forvet özellikli isimler keza Kerem de öyle sayılır ama asister özelliği olan orayı maç boyu işleyen tek futbolcumuz son 4 senedir Rashica oldu.

O yüzden ya onu ya da daha üst düzey bakıyorsak da onun profili birini almamız şart.
Bu durumda Zaniolo'nun gitmesi gerekir yalnız üst düzey alınacaksa. Rashica'yı uyguna alıp Morutan ve Yunus'u satmak en mantıklısı gibi duruyor şu an için. Morutan Arabistan haberleri doğru ise gider zaten oraya, Yunus'ta oynamak için gider. Rashica, Barış yedekleri yeterli olur sanırım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence dün Zanio mactan önce sakatlandi ve o yüzden oynamadi muammelesi yalan. Herif gidiyor gibi ondan risk etmedik.

30 milyon euro reddedilecek bir teklif değil uçup kaçsa bile adamın çıkış maddesi 35 zaten umarım teklif doğrudur müthiş para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt