Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Cengizin sadece gol katkisi ile yunustan 3 kat daha iyi topcudur objektif olmak lazım.Cengiz e 9 da vermeyiz merak etme. Yunus gitsin diyorum da cengizden daha faydalı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengizin sadece gol katkisi ile yunustan 3 kat daha iyi topcudur objektif olmak lazım.Cengiz e 9 da vermeyiz merak etme. Yunus gitsin diyorum da cengizden daha faydalı...
Sgyunus'un tek başarısı ads'de bize şans eseri 2 gol saplaması 1 m bile fazla bonservis
Ali Rıza üstadı üzmeyelim derim. Kendisi old GSC nin ta kendisidir.Ben ne raporlıcam lan, saplar geçerim.
Bu sponsor işleri canımı sıkmaya başladı. Açıkçası inandırıcılığını da kaybediyor. İcardi için taraftar bile sponsor olabilirdi çok önemli transfer çünkü ama Zaha, yeni 8 hepsinin 5+ maaş alacak olması hoş değil bence. İş çığırından çıkacak bir noktada, eğer Cl'ye alamazsak fena patlarız.
İcardi ile torreira onu döverler...Cengizin sadece gol katkisi ile yunustan 3 kat daha iyi topcudur objektif olmak lazım.
Rıza ile aramıza girme eskiden her sabah küfürleşmeden güne başlayamazdık.Ali Rıza üstadı üzmeyelim derim. Kendisi old GSC nin ta kendisidir.
Olm haber doğru çıkarsa