Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eeeeee. İcardi de risk transferiydi. Mertens de yaşı itibariyle risk. Bu kafa ile her transfer risk. Ndombele yedke oturmasa bizle masaya bile oturmaz. Bunlar gelen her transferi överler normalde hayırdır bu sefer.

her risk tutmuyor işte

icardi dışında risk transferi sadece yusuftu geçen sene

dikkatli olmakta fayda var

Ndombelede risk filan yok TR liginde kosan mucadele eden azicik fizikli her oyuncu basarili olabiliyor bu adam toreiranin kaliplisi ayagi duzgun driplingi var ne olmasi gerekiyor

Asil risk fred ve paradeste var fred gamsiz bir adam avrupa futboluna uygun oyuncu oldumu olasi sevmedim paradesinde maliyeti acaip yuksek azicik kotu oynasa yerler adami ndombele yasi oyun karakteri itibariyle muazzam oyuncu maliyetide uygun olursa tadindan yenmez

Ndombelede risk filan yok TR liginde kosan mucadele eden azicik fizikli her oyuncu basarili olabiliyor bu adam toreiranin kaliplisi ayagi duzgun driplingi var ne olmasi gerekiyor

Asil risk fred ve paradeste var fred gamsiz bir adam avrupa futboluna uygun oyuncu oldumu olasi sevmedim paradesinde maliyeti acaip yuksek azicik kotu oynasa yerler adami ndombele yasi oyun karakteri itibariyle muazzam oyuncu maliyetide uygun olursa tadindan yenmez
adam koşmuyor işte

en son ne zaman izledin dombiliyi ahbab?

Yaw arkadaşlar bazen şaşırıyorum sadece olan olayları iddiaları düşünüp kafanızda yorumlayın bazı şeyleri açıklarsanız. Zanioloyu uygun fiyata satmak istiyoruz işte çünkü adamın mevkisini bulamadık fazla lüx 11 için 30 milyon teklifi ilk gördügümüzde vedalasacagiz işte. Büyük ihtimalde satilacak. Zaten bir büyük satış yapılması gerekiyordu. Boey Nelson Toreira kaldı ee yapacak bir şey yok zanioloyu da satalım. Lütfen nasıl satılır triplerine girmeyin Allah aşkına.

candaş dediğiniz adam en büyük gs düşmanlarından biri

şimdi o da sports digitaleye geçmiş

bir kanal bütünüyle galatasaray düşmanları ile doldu
Ben çok defa söyledim

Bana kalsa kulüp olarak Fatih Altaylı önderliğinde dijital mecrada bir haber yayın platformu kurmaya öncülük ederim

Bütün GS muhabirlerini de o çatıda buluştururum

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndombele ve Fred ikilisinden birini seçecek olsam ne vereceği belli olduğu için Fredi seçerdim.

Bunlara verilecek maaş ve bonservisin hedefi olan, başarıya aç bir oyuncuya verilmesinden yanayım

Tembel teneke olmaması. Buraya tatil yapmak için gelmemesi

Kalitesine laf eden yok, ama adamin iş ahlaki dusundurucu

Ndombele hakkında bu kadar olumsuz haber varken işin piri Erden başkan almaz bu adamı, Fred gelecek hissiyatındayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt