Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.159
- 72.783
- 5.188
Çekerler yaşı 17-188 milyon dolar eder 7.3 milyon euro, satan malin onde gidenidir. Kasimpasa'dan su Yasin'i istiyoruz desek kesin 6 milyon cekerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekerler yaşı 17-188 milyon dolar eder 7.3 milyon euro, satan malin onde gidenidir. Kasimpasa'dan su Yasin'i istiyoruz desek kesin 6 milyon cekerler.
Apo daha yeni sözleşme uzattı nereye gidiyor?
Zahadaki gibi oldu o sakatlıktan sonra atletizmi kaybetti heralde bu daFormsuzluğunu geçtim o geçicidir ama ağır hantallaşmış beli dönmüyor
Hocam Sara hayatında baskı altında oynamamış, her şey yetenek değil. Mertens yeteneğiyle değil baskıyı kaldırabilmesiyle aldırıyor maçları.Ben açıkçası Sara nin Mertens in yerini görevini Misyonunu Vizyonunu alacağını düşünüyorum.Mertens 11 oyuncusu olamayabilir artık.Ziyechin maç seçmesi isteksiz görüntüsü ne bileyim zor geliyor neyse ama bizim bunlardan önce gerçek bir 8 numara daha almamız en önceliğimiz.baskili takımlara karşı ortasahamizin folluk olmaması adına.Daha yolun çok başındayız ama umarım en kısa zamanda gerçek dizilisimizi buluruz.Acil tarafından .
Zahadaki sorun bence mental ya farklı bişeyi var bence onunZahadaki gibi oldu o sakatlıktan sonra atletizmi kaybetti heralde bu da
Plansizlik 2 haftada ifşa oldu.Cani ne isterlerse o.Kerem gitmeli de
Hatta zaha ve ziyechi de istemiyodun madem
Lan oğuzu niye almadınız
Şimdi gidip yusuf sarıyı alırlar o da avrupa pasaportlu
Ya 1 kişi yok mu la biz napıyoz cidden diyen