Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gitmek isteyende öyle rahatça gidemez kardeşim bu nedir ya? Alibaba'nın çiftliği mi burası?

Apo daha yeni sözleşme uzattı nereye gidiyor? Üstüne Emin'i yollamışsın yok pahasına yakında Metehan'ı da verirler bir yere. Tüm sezon Nelsson, Davinson, Kaan ve Berkan ile mi geçecek? En az yine 50 maç oynanacak bu yıl ne yaşıyor bu salaklar? Yeter anasını satayım... Satılması gitmesi gereken herkes takımda kalsın as oyuncular, gelecek vadeden oyuncular gitmek istesin bizde tamam diyelim. Ne güzel dünya bee.

Ligin başlamasına 3 gün kalmış Radikal kararlar alacaklarmış, Şakamısınız oğlum siz. Şu planlamayı yapmışsın artık böyle gireceksin sezona, radikal hamleler takımı dahada bok eder. Bunu Haziran sonu yapacaktın madem. Lig başlamış 3 kanat, 2 stoper falan satıp kadroyu yeniden mi kuracaz, hastamısınız siz.

Ayrıca sorunumuz Kadro kaliteside değil, 1 sol bek değişse yeter. Sorun taktik ve mental. Bu kadro iyi ellerde çok iyi top oynar..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agustos ayinda yedek/rotasyon oyuncular haric buyuk takimlar kadrosunu bozmaz, bozmamali. Sende normalde Apo 2 senedir as oyuncu, Kerem'de oyle son 6 ayi rotasyonda gecirmesine ragmen.

Bu oyuncular madem gidecekti, 1 ay once neredeydi yonetim? O zaman satardin gidip yerlerine suan baskalarini almis olurduk. 3 gune lig basliyor, cok deli para teklif edilmedigi surece takimi bozan haindir.

Sampiyonlugu satiyoruz desinler de herkes rahatlasin. Millet bosuna store'a gidip para harcamasin.

Ben açıkçası Sara nin Mertens in yerini görevini Misyonunu Vizyonunu alacağını düşünüyorum.Mertens 11 oyuncusu olamayabilir artık.Ziyechin maç seçmesi isteksiz görüntüsü ne bileyim zor geliyor neyse ama bizim bunlardan önce gerçek bir 8 numara daha almamız en önceliğimiz.baskili takımlara karşı ortasahamizin folluk olmaması adına.Daha yolun çok başındayız ama umarım en kısa zamanda gerçek dizilisimizi buluruz.Acil tarafından .
Hocam Sara hayatında baskı altında oynamamış, her şey yetenek değil. Mertens yeteneğiyle değil baskıyı kaldırabilmesiyle aldırıyor maçları.

Sara’yı Mertens bölgesine koyarsak orta saha ne olacak? Önceliğimiz top kapabilen, dinamik bir orta saha olmalıydı.

Baştan beri eleştirdiğim bu zaten, bizim önceliğimiz Mertens’in yedeği değildi hele de Batshuayi için 12 milyon euro maliyete girdikten sonra.

Şuan herhangi bir takımdan Apo’yu istesen sezon başlayacak as stoperimi satmam diyip min 12M fiyat çekecek. Habibiler verebiliyorsa o parayı buyursunlar

Barış alperi premier ligde izlemek isterdim ama şimdi giderse fenalık geçirebilirim

a.kerim cidden gidiyorsa kasımpaşa'daki çocuk iyi olurdu ama hem kazık yeme ihtimalimiz yüksek hem de son anda fener'e satıp bizi terste bırakabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt