Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.657
- 11.087
- 1.838
forum yonetiminde de gs yonetiminde oldugu gibi basibosluk varHaluk yürekli yasaklanmadı mı henüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forum yonetiminde de gs yonetiminde oldugu gibi basibosluk varHaluk yürekli yasaklanmadı mı henüz
30+5 + 2 hazırlık maçı yapılmasa da her maç için 1.5-2 milyon euro toplamda 3-4 milyon vereceklerdi.Boey 30+5 miydi umut

Değişeceğine dair bir umudun var mıziyech'in rakip kaleden 70 m geride taç çizgisine yakın debelenmesine sebebiyet veren "oyun sistemimiz" devam edecekse, ne kendisinin gitmesinin ne de talisca'nın gelmesinin bir önemi yok.
Haberleri ben çıkarmadım ama hangi oyuncu oralarda aldıgı paralara buaralara gelmiş ki aynısını verelim. Ziyech oraya gidince 2.7 mi alacak2.7 milyon alan adamı verip 12 milyon euro maaşı olan adamı mı alacağız.
30 + bonus ama bonusun birçok detayı var hazırlık maçları vs kaça kadar uzuyordu emin değilim.Boey 30+5 miydi umut
Karar verdikten sonra bizede haber ver , bizimde diyeceklerimiz varAcaba küfür edip, ban mi yesem diye ciddi ciddi dusunuyorum. Nöbete girince, tweetleri goruyorum sinirden kahroluyorum. Ban olsa, girip goremem belki bu kadar kahrolmam![]()