Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.076
- 4.837
- 1.168
5 günde neler oldu be.kulüp kaosus yaşayamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle tahmin ediyorum ama Kristiansen olmasını umut ediyorum keşke Locko olsa ama onun için net 15 istiyorlar sanırım.Bu yazdıysa ikisi de değildir.
Fener ferdiyi satmis cok sukur.
Bu serefsiz cok fark yaratiyordu. Fenerin yarisi ferdi yarisi freddi. Yarisi gitti. İsterse 50 ye versinler yerini dolduramazlar
Kristiansen mi? Reguilon mu? Köhn eğer gerçekten bonuslarla 8 milyona gidiyorsa bonuslarla 11-12 milyona Kristiansen'i veriyorlarsa alırım. İki tane tempolu iyi genç kuzeyli bekimiz olur.
4 yilda 1 mesaji yok, kus mu yoksa@Soner Çayıraltı
Ailemize hoşgeldin renktaş
Kristiansen mi? Reguilon mu? Köhn eğer gerçekten bonuslarla 8 milyona gidiyorsa bonuslarla 11-12 milyona Kristiansen'i veriyorlarsa alırım. İki tane tempolu iyi genç kuzeyli bekimiz olur.
Hoş bulduk@Soner Çayıraltı
Ailemize hoşgeldin renktaş
Herife maruz kalmamdan beyinim uyuştuO herif nasil yorumcu akil almaz yav inanilmaz bisey
Ağır küfür ederim. Okumayi daha çok seviyorum4 yilda 1 mesaji yok, kus mu yoksa
Dünyada 1 tane sol bek olduğu için kesin fenerle aynı solbek mücadelesine gireriz.fener amrabat arti sol bek alir bizim de onumuz iyice tikanir
UlanahshsjsjsjajAdamın twitter ismi muratasik
Partey ile paket edelim![]()
Kieran Tierney - Oyuncu profili 25/26
Kieran Tierney, 28, İskoçya ➤ Celtic Glasgow, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 5 Haz 1997, Douglas, Man Adasıwww.transfermarkt.com.tr
Geçen sezon kiralıktı, şimsi Arsenal e döndü ama Calafiori ve Zinchenko var o mevkide hatta Tomiyasu da orada kullandılar geçen senenin sonunda
Bir de düzgün sol bek alırlar +1 mevkiyi halletmiş olurlar işte.Biz de mesela kerem+kohn satıp sol bek,orta saha falan alsak güçleniriz de iste bizimkiler sadece sol bek alır o da kim olur muallakAmrabata 15 verecekler, bir ortasaha daha alırlar.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim bu arkadaş Hasan Tahsin mi
Keşke gelse ikisi birden, gerçekten sezona dair tüm umutlarım geri dönerdiPartey ile paket edelim