Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.100
- 33.525
- 3.073
köhn out
digne in
allahım dinimiz amin
digne in
allahım dinimiz amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa
Haine ṣifreli kufur etmekten 1 hafta ceza yedim. Bu ceza benim onur niṣanem. Torunlarima anlatacagim ilerde
Goodbye..
Goodbye..
O antrenmanlarla barışın geldiği seviye ortada boey bizden bayern yaptı, sanchez tekrardan saygın stoper oldu. Kohn'de ki düşüşü biraz taraftarda mi bulsak acaba, her maç sonrası linç edilen oyuncu nasıl o ilk geldiği dönemde ki ozguvenini koruyabilir ki.Ilk geldigi zaman 2 3 mac hucuma cikar orta denerdi şut cekerdi onu bile yapamamaya başladi adam.Artik nasil antrenman yapiyorlarsa.Benim fikrim bu,senin fikrindir.
Bizde bir oyun olmadığı için hücum meziyetleride yapamiyordu. Pardon 2 sene şampiyon yapmıştı bizi unutmusum
48 saat isimli Galatasaray filmi çıkmalı tüm transferlerde 48 saat söyleniyor.
Goodbye..
Nasıl yapılıyor ki oOyuncu alabilirsek almaya ne dersin rengim![]()
Sa
Haine ṣifreli kufur etmekten 1 hafta ceza yedim. Bu ceza benim onur niṣanem. Torunlarima anlatacagim ilerde
Maradonada dünya kupası gördü hocalığını gördük denizcim. Oynanan oyun ortada. Ben skor taraftarı değilim. Rekorlar filan hikaye. İsmailde 100 puan topladı nerdeyseHocam okan hoca oyun falan ne bilsin sizler varken inter falan görmüş biri alt tarafi