Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köhn out

digne in

allahım dinimiz amin
dua etme gifi.gif

bek oyuncusu alırken savunma yapmayı bilmeyen adamı almayacaksın o yüzden okan hocanın fikri dinlenmesede olur.

Ben olsam kabul ederdim. Kerem'in 3-4 milyon euro net maaşı başka bir takımda alma ihtimali yok. TR'ye de yakın. Köhn belki bir CL oynamak ister ve Alman diye gitmeyebilir diye düşünüyordum açıkcası. İki oyuncu için 20+2-3 gayet iyi para. Hafta sonuna kadar bu iş çözülür dersek önümüzdeki hafta içi yeni sol bekin inmesi lazım.

Ilk geldigi zaman 2 3 mac hucuma cikar orta denerdi şut cekerdi onu bile yapamamaya başladi adam.Artik nasil antrenman yapiyorlarsa.Benim fikrim bu,senin fikrindir.
O antrenmanlarla barışın geldiği seviye ortada boey bizden bayern yaptı, sanchez tekrardan saygın stoper oldu. Kohn'de ki düşüşü biraz taraftarda mi bulsak acaba, her maç sonrası linç edilen oyuncu nasıl o ilk geldiği dönemde ki ozguvenini koruyabilir ki.

Brest Locko'yu satmasına satar da oyuncu Fransa Ligi'nde bu kadar iyi bir sezon geçirip takımıyla Şampiyonlar Ligine kalmışken Türkiye ligine geçmeyi düşünmez. İngiltere'nin alt seviye takımları bile daha çekici geliyor oyunculara.

Bunlar gidenin yerine daha iyisini koyamazlar, parayı da tutamazlar, saçma sapan oyunculara ve komisyonlara gider para.

Köhn 7 milyon euro

Kerem ise 15 milyon euro

Transfer gerceklesirse bence iki oyuncu da iyi fiyata gitmis olurlar basarili bir satis olur

Ama kerem kalacak diye oguz dan olduk

Hocam okan hoca oyun falan ne bilsin sizler varken inter falan görmüş biri alt tarafi
Maradonada dünya kupası gördü hocalığını gördük denizcim. Oynanan oyun ortada. Ben skor taraftarı değilim. Rekorlar filan hikaye. İsmailde 100 puan topladı nerdeyse

Bak yedin leş takımdan 5 i oturdun asagiya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt